Am trait s-o vedem si pe asta.  Ioan Lazar a pus stapanire complet pe un bun care ar trebui sa fie al tuturor si care sa fie un loc cu maxima transparenta din orice punct de vedere. Se pare ca insa ca Ioan Lazar este un Dumnezeu peste noi toti dar si peste cei care ar trebui sa-l tina sub control, adica oamenii de la Consiliul Judetean Neamt. Cu toate ca s-a adus in discutie chiar si in sedintele de consiliu faptul ca lui Lazar nu-i pasa de nimeni si de nimic, iata ca acum vine confirmarea. Lazar a creat propriul serviciu de paza, renuntand la contractul cu o firma de paza privata, chiar daca acuma costurile sunt de trei ori mai mari si nu a avut aprobarea C.A al spitalului, unde membru este si Dan Vasile  Constantin, consilier judetean, astfel vazandu-si visul cu ochii. Este proprietarul spitalului la propriu si interzice accesul oricui vrea muschiul lui de smecher.

Astazi la ora 13, am mers, de fapt am vrut sa mergem la UPU, pentru a ne interesa de soarta victimei unui accident de circulatie care tocmai se produsese pe trecerea de pietoni, pe strada 1 decembrie 1918. Am aflat cu maxima stupoare ca nu putem intra in spital pentru ca suntem de la presa si conducerea, recte tovarasul Ioan Lazar a dat ordin ca presa sa nu mai intre in spital decat cu niste aprobari speciale, formulare, telefoane si discutii cu “conducerea”. Probabil ca se face si externarea victimei pana bulibasa spitalului ne da voie sa intram.

Paznicii de la stana judeteana Neamt, pardon, Spitalul judetean Neamt, extrem de zelosi, si cu atitudine de Rambo cu ceapa-n gat, ne-au intampinat, ne-au bruscat, au tras de noi si si-au dus misiunea pana la capat. Nu ne-au lasat sa trecem mai departe holul principal de la intrarea de pe mosia lui Lazar. Ba s-au apucat de dat telefoane pe la sefi si au chemat intariri, presa fiind nu-i asa… o reala amenintare pentru interesele obscure ale lui Lazar, caruia nu-i pasa nici de C.A  al spitalului, nici de C.J. in general, el neavand sefi. Dupa vreo 15 minute am abandonat incercarile de a intra in spital, primind asigurari din partea celor de la serviciul de paza privat al lui Lazar ca stam degeaba acolo.

F12.Still001

Acum vine o intrebare fireasca: Ce are Ioan Lazar de ascuns? O fi fost vreun prieten implicat in accidentul pomenit mai sus? S-o fi intamplat iarasi in spital ceva gen malpraxis, asa cum ne-am obisnuit sa se intample aproape saptamanal? De ce nu lasa Lazar presa sa intre in spital? Dar daca eram victima unui accident si aveam legitimatia de presa la gat acordau ingrijiri doar cu acreditare sau nu puteam nici macar sa intram la UPU? Cui din Consiliul Judetean ii este frica de acest medic de care toti se plang iar lui nu numai ca nu-i pasa, ba chiar se face proprietar peste spital?

Noi credem ca vremea glumelor a trecut si cerem public demisia micului comunist care ne-a furat spitalul si facem apel la cei in fata carora ar trebui ca el sa raspunda, sa nu se mai joace de-a soarecele si pisica si sa ia masuri odata pentru totdeauna, pentru ca nu este posibil sa se manifeste ca un tartor pe banii si pe nervii nostri. Lazar, lasa-ne!

Ionut Corfu

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.