Guinness World Records, a atestat astazi un nou record in domeniul calatoriilor “din viitor”

  Inventatorul canadian(de origine romana) Catalin Alexandru Duru a reușit să sa se deplaseze pe  o distanță totală de 275.9 m, obtinand astfel, un nou titlu Guinness World Records pentru cel mai îndepărtat zbor cu ajutorul unui hoverboard.

 În filmul de mai jos Catalin ajunge la o înălțime de 5 metri pe hoverboard-ul prototip .El susține că “mașina”, pe care a construit-o și proiectat-o pe parcursul a 12 luni, poate fi folosita in mai multe domenii .

Catalin a trebuit sa parcurga  o distanță mai mare de 50 m  pentru a obtine un titlu Guinness World Records.

 Catalin a declarat : “Am vrut sa demonstrez ca se poate obtine un zbor stabil cu ajutorul unui hoverboard, pe o distanta mai mare, iar controlul poate fi realizat de un om direct cu ajutorul picioarelor “

 Un purtator de cuvant Guinness World Records, a declarat: “Aceasta este o realizare cu adevărat fermecatoare și incredibila în lumea de inginerie și de transport. Este întotdeauna plăcut să văd persoane, cum ar fi Catalin Alexandru Duru care pot atinge noi recorduri mondiale, cum ar fi acest lucru, în care efortul personal continuă să ne uimească pe toți.

Sursa : GuinessWorldRecords

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. nventatorul canadian (de origine romana)”…..Aham…aviz inventatorilor din Romania..nu mai inventati gaura de la covrig, ejectati-va intr-o tara unde nu muriti de foame, ca e pacat de creierul vostru!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.