https://www.youtube.com/watch?t=88&v=dA0CBYGYHI0

În ultimii ani, spaţiile de joacă pentru copiii pietrenilor au avut parte de modernizări ale căror rezultate sunt vizibile. La fel de vizibile însă sunt distrugerile, vandalizările şi lipsurile. Chiar într-o sesizare recentă adresată pe site-ul domnuleprimar.ro, un cetăţean al municipiului Piatra Neamţ atrage atenţia asupra unei astfel de locaţii.

Bună ziua! Vă rog să luaţi măsuri şi să reparaţi spaţiul de joacă pentru copiii de pe strada Clement Pompiliu. Nişte bănci pentru părinţi sunt binevenite. În spaţiul de joacă toate leagănele, toboganele, băncile sunt rupte. Vă mulţumesc.” a semnalat Pintilie Rareş, cetăţean al municipiului Piatra Neamţ.

În municipiul Piatra Neamţ există 45 locuri de joacă pentru copii, care anual se inspectează de către echipele de teren ale Primărie, conform graficului existent. În urma analizei rapoartelor inspectorilor se prioritizează apoi lucrările în funcţie de problemele constatate.

Dragoş Chitic, primarul urbei, a declarat “Deja s-au rezolvat mare parte din cele din cartierul Darmaneşti, locul de joaca de pe Aleea Ulmilor, cel de pe strada Nufărului, precum şi locul de joacă din cartierul 1 Mai. Astăzi s-a intervenit la un loc de joacă pe strada Lămâiţei. Vor urma şi celelalte, cu prioritate cele care ne sunt sesizate că au probleme”.

Sesizarea legată de parcul copiilor de pe strada Clement Pompiliu a ajuns pe masa Primăriei, şi, conform edilului Dragoş Chitic, problema va fi tratată cu prioritate. În cel mai scurt timp, echipele vor interveni pentru a repara spaţiul de joacă.

Ana Fermeşanu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.