Conducerea Primariei Piatra Neamt asteapta din clipa in clipa ca ministrul Dragnea sa semneze ordinul prin care Ministerul Dezvoltarii Regionale, prin Compania Nationala de Investitii, va finanta reconstructia Pietei Centrale a municipiului Piatra Neamt. Anuntul a fost facut de viceprimarul Aurelia Simionica, care spune ca pe aceeasi lista de finantare va intra si proiectul prin care se va face si consolidarea versantilor muntelui Cozla.

Aurelia Simionica – Viceprimar Piatra Neamt
“Azi asteptam ca vicepremierul Liviu Dragnea sa semneze ordinul pentru finantarea reconstructiei pietei. Se va merge pe procedura scurta, de zece zile, iar in paralel incepe si procedura de achizitie. Totodata, un specialist din cadrul CNI a solicitat sa avem o discutie pentru proiectul de consolidare a muntelui Cozla. Iata, avem toata sustinerea de la Guvernul Romaniei, iar acum stam cu tirul pe ISU si pe asigurator pentru a ne comunica in cel mai scurt timp posibil raportul cu concluziile in privinta cauzelor incendiului”

La sfarsitul lunii august Consiliul Local Piatra Neamt a aprobat memoriul tehnic general privind investitia Construire Piata Centrala in municipiul Piatra Neamt. Conform acestui memoriu tehnic, trimis si catre Guvern si Ministerul Dezvoltarii Regionale, in scopul obtinerii finantarii, valoarea totala a investitiei propuse pentru noua Piata Centrala a municipiului Piatra Neamt este de 17.899,95 mii lei. Ulterior, Compania Nationala de Investitii a solicitat prezentarea de catre Primaria Piatra Neamt, a sumelor cu care contribuie Consiliul Local, de la bugetul municipiului, pentru reconstructia pietei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.