Emotii mari pentru conducerea CMI  Urban si pentru edilii de la Piatra Neamt! La sfarsitul acestei saptamani sunt asteptati la Piatra Neamt reprezentantii firmei reasiguratoare, pentru a se vedea cati bani vor ajunge in visteria CMI Urban pentru piata mistuita de flacari in noaptea de 19 spre 20 iulie 2014.

Ioan Fiterau – Director CMI Urban

”Pe data de 9 ianuarie asteptam reprezentantii firmei reasiguratoare. Va avea loc o analiza, la care vor participa toti factorii implicati, in ideea de a stabili modul de calcul al valorii pagubei. In acelasi timp, in cursul acestei saptamani am primit rezultatul experizei privind buletinul de verificare al calitatii betoanelor ramase in corpul de cladire care nu a ars in totalitate si pe care speram sa-l folosim in noul concept al Pietei Centrale a municipiului Piatra Neamt”

Pentru reconstructia pietei centrale a muncipiului Piatra Neamt, edilii au trait o adevarata epopee. Expertize peste expertize si zeci de mii de lei cheltuite pentru acestea in conditiile in care s-au facut eforturi deosebite pentru a gasi banii necesari reconstructiei edificiului ce candva a fost emblema muncipiului Piatra Neamt. Acum, edilii si cei de la Urban, ajunsi in pragul falimentului din cauza scaderii drastice a veniturilor, odata cu lipsa pietei centrale, spera ca aceasta ultima expertiza, si decizia firmei reasiguratoare, vor fi ultimii pasi, inainte de inceperea reconstructiei pietei.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.