Politia Locala a demarat din nou actiuni de strangere a cersetorilor de pe strazile municipiului Piatra Neamt, iar in aceasta luna astfel de actiuni se vor inteti. Mai mult, pietele si oboarele din Piatra Neamt vor fi verificate mai intens pentru a se depista daca exista comercianti care vand produse de origine animala fara a detine certificate sanitar veterinare sau certificate de provenienta. Pana dupa Revelion, politistii de la Locala vor lucra la foc automat, pentru a se asigura ca nu vor fi probleme in ceea ce priveste linistea si ordinea publica in municipiul Piatra Neamt.

Eugen Pancu – Director Politia Locala Piatra Neamt

”Saptamana aceasta au fost depistati un numar de 5 minori avand varste cuprinse intre 9  si 13 ani din comuna Girov care apelau la mila publicului in zona Bisericii Pogorarea Sf. Duh din zona Garii. Minorii au fost predati parintilor car au fost sanctionati contraventional cu amenda conform legii 61/1991 si totodata sesizata Directia de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Neamt. De asemenea s-a actionat in zona principalelor centre comerciale Kaufland – Lidle, ocazie cu care au fost sanctionati un numar de 11 persoane cu amenzi totalizand 900 lei, din care 8 pentru cersetorie si 3 pentru neluarea masurilor de supraveghere a minorilor. Totodata, am actionat in Piata Centrala unde au fost depistate persoane care comercializau produse de origine animala fara a avea specificat termenul de valabilitate, fapt pentru care au fost sanctionate conform Legii nr. 12/1990, privind protejarea polulatiei impotriva unor activitati comerciale ilicte, cu amenzi totalizand 1000 lei, urmand ca, impreuna cu reprezentatii din cadrul DSV, sa intensificam actiunile de acest fel, avand drept scop protejarea populatiei impotriva comercializarii de produse fara a detine avizele sanitar-veterinare sau acte de provenienta”

Politia Locala, in aceasta perioada a sarbatorilor, isi va intesifica actiunile in zona principalelor centre comerciale ale orasului precum si in celelalte zone aglomerate, prin suplimentarea efectivelor aflate in teren cu scopul mentinerii unui climat de ordine si siguranta publica precum si a desfasurarii tuturor activitatilor socio-economice in conditii normale.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.