Vineri, la orele 17.00, va avea loc, la Muzeul de Istorie si Arheologie, vernisajul expozitiei de arte plastice “Emotie de toamna”, un proiect ambitios sustinut de revista Art Out, proiect care isi propune sa prezinte fragmente, detalii si compozitii ale unor aspecte autumnale, imagini filtrate de artisti romani contemporani consacrati, de diferite varste.
Vor expune artistii Andrei Dragomirescu, Miruna Andreea Gaman, Laura Lucia Mihalca, Grigore Popescu Muscel, Maria Popescu, Cristiana Maria Purdescu, Izabela Purdescu si Livia Stanciu.
Artist vizual, curator si jurnalist, Laura Lucia Mihalca a organizat numeroase expozitii personale si colective, la nivel local si national, colaborand de-a lungul timpului cu o serie de institutii cultural-artistice de prim rang si cu un numar impresionant de artisti contemporani consacrati. Curator a numeroase expozitii, a absolvit Facultatea de Istoria si Teoria Artei din cadrul Universitatii Nationale de Arte din Bucuresti, remarcandu-se drept unul din cei mai activi tineri curatori din Romania, cu evenimente si expozitii organizate in intreaga tara. In ianuarie 2011 a fondat revista Art Out, al carei director si redactor-sef este si in prezent.
Art Out este o revista de arta, arhitectura, patrimoniu si restaurare. Fondata in ianuarie 2011, revista a evoluat prin colaborari cu specialisti din tara si din strainatate, devenind una din revistele recunoscute la nivel national, in plan cultural – artistic. Totodata, de-a lungul celor trei ani de activitate, revista Art Out a dorit sa devina unul dintre promotorii artei romanesti organizand evenimente cultural-artistice dedicate publicului larg. Expozitia „Emotie de toamna” va fi deschisa publicului larg in perioada 31 octombrie – 16 noiembrie 2014, de marti pana duminica, intre orele 9.00 – 17.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.