Un bărbat din Roznov, pe numele căruia instanța de judecată a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de 3 ani și 4 luni, pentru lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și viol, a fost depistat de polițiști.

La data de 22 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Roznov au depistat un bărbat, de 53 de ani, din Roznov, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Acesta era condamnat de Judecătoria Piatra Neamț la o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani și 4 luni de închisoare pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și viol.

În fapt, la data de 20 iunie 2018, în timp ce se afla pe o stradă din Roznov, ar fi lovit o femeie cu pumnii în zona corpului, cauzându-i leziuni traumatice ce au necesitat pentru vindecare 5-6 zile de îngrijiri medicale, tulburând astfel ordinea și liniștea publică.

De asemenea, la data de 23 iunie 2018, ar fi determinat persoana vătămată să-l însoțească la domiciliul său, unde prin exercitarea de acte de violență și prin blocarea ușii de acces, a amenințat-o cu moartea și a forțat-o să întrețină un act sexual oral. Ulterior, prin constrângere fizică și morală a încercat să întrețină un raport sexual cu femeia în cauză.

Polițiștii l-au condus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

sursa: IPJ Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.