Victor Ponta a comentat clipul video publicat de TvmNeamt si devenit viral, cu prefecta judetului Neamt, Daniela Soroceanu, la manifestarile de Centenar din Piatra- Neamt.

”Sa incepem ziua cu un zambet … amar!” isi incepe Ponta postarea de pe pagina lui de facebook, in care il numeste pe Arsene ”arendasul de Neamt” si se refera la oamenii plantati de el pe functii inalte, ca fiind slugi analfabete ale unor baroni lacomi

Victor Ponta: ”Sa incepem ziua cu un zambet … amar! L-am pierdut din Guvernul Dancila pe inegalabilul Ministru al Economiei Danut Andrusca ( de fapt reprezentantul lui Arsene in Guvernul Dragnea)!

Dar locuitorii judetului Neamt au ramas pe cap in judet cu reprezentanta Guvernului Viorica Dancila in Judetul Neamt ( de fapt reprezentanta lui Arsene pusa de Dragnea cu mana lui Dancila)!

Vreau sa felicit militarii din Neamt care nu s-au prabusit sub “artileria” de ridicol / si nemtenilor care s-au gandit la Ziua Nationala si au inchis ochii la “onorul” dat de oamenii arendasului de Neamt – reprezentant al “Stapanului” de la Teleorman !

ProRomania va lupta in Neamt si in toata tara sa ofere oamenilor o alternativa politica de centru stanga la aceasta adunatura de baroni lacomi si slugi analfabete care au confiscat Romania!”

Clipul VIDEO publicat de TvmNeamt:

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.