Senatorul PSD de Neamt, Dan Manoliu il trage de maneca pe colegul sau de coalitie, ministrul de Externe, Teodor Melescanu (ALDE).

Manoliu se arata ingrijorat de zvonurile conform carora, Anglia va introduce vize pentru cetatenii romani.

Recunoastem ca suntem surprinsi ca un parlamentar de Neamt da semne de viata in ceea ce priveste activitatea parlamentara si il intrebam si noi la randul nostru pe senatorul Manoliu daca a auzit de copiii Cameliei Smicala (din Piatra- Neamt) care sunt tinuti captivi de peste doi ani de Finlanda. Este tot in atributiile ministrului de Externe.

Iata ce spune senatorul Dan Manoliu (video cu interpelarea):

”Stimate domnule ministru, Teodor Meleșcanu

În ultima perioadă, în spațiul public, circulă zvonuri cu privire la introducerea vizelor pentru cetățenii români și cei bulgari în Anglia, ca urmare a Brexitului, lucru care provoacă o mare îngrijorare, ținând cont de faptul că sunt mulți conaționali plecați în această țară.

Dacă aceste zvonuri se confirmă, va întreb, ce măsuri are în vedere Ministerul de Externe pentru apărarea intereselor românilor, în Anglia?

De-asemenea, ce poziție oficială adoptă Ministerul și ce măsuri a întreprins față de afirmațiile făcute de prim-ministrul Ungariei, Viktor Orban, afirmații care aduc atingere la suveranitatea națională?”

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.