Strandul Tineretului este pregatit pentru vizitatori, iar administratia publica impreuna cu societatea care gestioneaza locatia au grija ca ultimele detalii sa fie puse la punct.

Cei doi administratori au trecut in revista reparatiile si imbunatatirile care vor fi aduse spre solutionare in zilele urmatoare.

Cu acest prilej, edilul a inspectat la fata locului si puntea pietonala care asigura intrarea in locatie dinspre cartierul Precista, in urma unei solicitari cetatenesti. Directorul Perla Invest recunoaste ca nu a fost suta la suta pregatit pentru deschiderea sezonului, insa echipa sa lucreaza si va continua sa lucreze zilele acestea la ultimele detalii.

In discutiile intre edilul orasului si Catalin Goldan s-au regasit subiecte precum mici reparatii in zona de leagane, cea a bazinelor, aleile de promenada si, spre bucuria tinerilor, skate park-ul! In zona de role si skateboard se vor face cateva investitii in perioada imediat urmatoare printr-un parteneriat cu o firma privata.

Tot in ceea ce priveste aceasta chestiune, daca pana acum pietrenii care s-au plimbat prin Strandul Tineretului au sesizat afisele prin care se interzicea accesul pe bicicleta, role sau cu animalele de companie, trebuie sa stiti ca de acum inainte acestea au fost indepartate!

https://youtu.be/zCF-dgA6PL0

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.