Consilierul local ALDE Piatra Neamt, Ciprian Enache, l-a taxat intr-o nota ironica destul de usturatoare pe directorul Publiserv, Valentin Savin, despre care a spus ca l-ar pune cel mult sa faca o cafea daca ar lucra la firma lui privata. Replica lui Enache a fost data seara trecuta in Emisiunea Vestea Tic- Tac (moderator Daniel Vinca), cu titlul Vocile Opozitiei, la care a participat alaturi de fostul viceprimar, Bogdan Gavrilescu, actual consilier local PMP. Cei doi au ramas singurele voci ale opozitiei din CL Piatra Neamt, care se mai fac auzite.

Fiind o emisiune cu tema administratie locala, discutia a ajuns si la directorii Salubritas si Publiserv. Directorul Publiserv (fost agent de vanzari scule electrice, recent numit in functie pe baza relatiei de prietenie cu primarul Carabelea) nu s-a facut remarcat prin nimic pana astazi, decat eventual, prin gafe manageriale si de comunicare. Evident, replica lui Ciprian Enache a fost pe masura. ”Am auzit ca s-ar apuca de o lucrare, dar primesc ordin sa faca alta. Din punctul meu de vedere, ca parte manageriala sunt destul de firăvuți, deci clar, nu pot fi in staful de conducere al acelei companii (Moderator: Ce le-ati da sa faca?) La o firma avem de la facut cafea pana la a lua decizii… pe Savin l-as pune sa faca o cafea”, a spus Enache,

Bogdan Gavrilescu a completat, afirmand ca el nu-i ar avea incredere in cei doi directori nici sa îi puna sa-i faca o cafea. ”Eu, pe niciunul. Si va spun si de ce. Cu cafeaua incep ziua”, a spus Gavrilescu.

Astazi la ora 10, la Publiserv are o loc o sedinta de Consiliu de Administratie, care s-ar putea termina cu surprize.

Emisiunea realizata de Vestea.net poate fi vazuta integral, AICI

Vezi si Director nou la Publiserv. Prietenul primarului, instalat astăzi în funcție

Probă de competență: Publiserv, directorul, bolovanul și ”corpul delict”

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.