Jucătorul sârb Ștefan Ilic este ultima achiziție a celor de la VCM LPS Piatra Neamț. Sportivul de 29 de ani a ajuns joi seară la Piatra Neamț și a evoluat pentru noua echipă în cele 3 meciuri de la Cupa Municipiului Piatra Neamț, unde Volei Club s-a situat pe locul 2. Ștefan Ilic are 2 metri și un centimetru, evoluează pe postul de centru și a venit în România din campionatul elvețian, unde a jucat în ultimele 3 sezoane pentru echipa de primă ligă, Biogas Volley Nafels. Voleibalistul sârb este originar din localitatea Topola, iar înainte de a se transfera în străinătate a jucat mai mulți ani pentru Steaua Roșie Belgrad.

Principalul Marian Constantin a apreciat jocul lui Ilic la turneul de la Piatra Neamț și a spus că acesta va face parte din lotul lui Volei Club pentru următorul sezon. „Până acum, jucătorul nu ne-a arătat mare lucruri, dar din ce discuții am avut cu el, a început pregătirea doar de o săpătmână, dar am văzut că are calități bune, deplasare, tehnică, însă trebuie să ajungă la parametrii la care sunt și ceilalți jucători. Se pare că e un băiat de caracter, un băiat liniștit, nu ne-a dat impresia că ar fi venit aici să facă altceva în afară de sport“, a spus antrenorul de la VCM LPS.

În altă ordine de idei, voleibaliștii pietreni vor participa la următorul turneu de pregătire la Zalău, și nu la Cluj Napoca așa cum era stabilit inițial. Elevii lui Marian Constantin și Nicu Buruș vor avea parte de o competiție puternică la Zalău unde, pe lângă vicecampioana gazdă, mai participă Știința Baia Mare și Unirea Dej. Turneul este programat în perioada 25-27 septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.