Vrei în Deltă? Hai la Casa de vacanță Meza!
 
Relaxare și vacanță de neuitat, cu un peisaj mirific, în inima Deltei Dunării. Toată casa cu 800 lei pe noapte plus două căbănuțe cu 300 lei pe noapte fiecare. Casa are 5 camere duble și living, dotate cu televizoare, aer condiţionat, 3 băi, bucătărie cu frigider, congelator, aragaz. Desigur, nu lipsește vesela.

 

Căbănuțele au două camere (4 locuri) și baie proprie fiecare. În curte este un foișor cu grătar, sobă cu afumătoare şi cuptor. Ponton pentru pescuit este chiar în faţa casei. Priveliştea este deosebită (drept dovadă, pozele de mai jos) cu ieşire direct la braţul Sulina şi acces direct la canalele principale care duc la lacurile Fortuna, Gorgova, Șontea, Crișani.
 
Dacă ți se face poftă de mâncare tradițională bio cu produse din zonă, se poate servi la comandă, prânz și cină.
 
La Casa Meza este și loc de joacă pentru copii, cu topogan, scrânciob (leagăn) și trambulină.
 
Capacitatea de cazare este de 12 persoane în casă și câte 4 persoane în fiecare căbănuță.
 
Se pot face excursii (contra cost) cu barca pe canalele și lacurile din zonă: Fortuna, Șontea, Mila 23, Mănăstirea Stipoc, Pădurea Letea. Se poate ajunge și la gura de vărsare a Dunării în mare, la Sulina.
 
La Casa de vacanță Meza se poate ajunge navigabil (din Tulcea sau Partizani cu barcă mare de 12 persoane și cu bagaje) dar şi cu mașina până în fața casei, cu precizarea că pe o porțiune de drum de 8 kilometri între Partizani și Vulturu nu se poate circula când plouă abundent.
 
Casa Meza se află în comuna Maliuc, satul Vulturu, pe malul drept al canalului navigabil Sulina. Anunțul și prețurile sunt valabile pentru anul 2023.
 
Relații, îndrumare și orice alte informații la tel 0745 389 708 și/sau 0746 106 972

 

I.C.
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.