Vremea nefavorabila din ultima perioada si numarul muncitorilor Publiserv, cu 30 mai mic fata de anul trecut, sunt principalii factori care au determinat incetinirea ritmului lucrarilor la strazile din Piatra- Neamt, a declarat directorul Publiserv, Adrian Nita, pentru tvmneamt.ro: ”Avem cu 30 de angajati mai putin fata de anul trecut, iar conditiile meteo din ultimul timp nu au fost deloc propice, de aceea anumite lucrari au inregistrat intarzieri, insa acestea vor fi recuperate

Primarul Dragoș Chitic a facut astăzi o vizită în teren pentru a vedea modul în care se desfăsoară programul de reparații și asfaltare a străzilor în această perioadă, anunta un comunicat al Primariei Piatra- Neamt.

,,Am solicitat societații Publiserv să intesifice lucrările de reparație a străzilor din oraș, o mai bună organizare și suplimentarea echipelor care realizează lucrări de reparații. Astfel, în perioada imediat următoare vor fi patru echipe pentru repararea străzilor din care una se va ocupa de reparațiile capitale. În paralel se execută refacerea marcajelor rutiere și se vor începe amenajările decise de comisia rutieră în zona Școlii nr. 4 de pe B-dul Decebal. Va fi organizată suplimentar o echipă pentru aducerea căminelor de utilități la cota străzii.”

De mâine va începe turnarea covorului asfaltic pe strada Verii și Molidului, străzi care fac parte din cei 6 km de străzi pietruite propuse pentru modernizare în acest an. De asemenea, au început lucrările în vederea desființării căii ferate de pe strada Bistriței, din apropierea Shopping City, o intervenție solicitată de majoritatea conducătorilor auto.

Primarul Dragoș Chitic a solicitat  societății Urban să finalizeze în această săptămână ridicarea crengilor căzute pe domeniul public și suplimentarea echipelor pentru cositul ierbii de pe domeniul public din tot orașul.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.