Sâmbătă19.11.2016 la ora 12:11, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre producerea unui incendiu la un container cu gunoi din Roman. La locul intervenției s-au deplasat patru subofițeri cu o autospecială de lucru cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman.Au ars: cca. 100 kg de deșeuri menajere și un tomberon din material plastic. Cauza probabilă a incendiului: fumatul în locuri nepermise.

Sâmbătă19.11.2016 la ora 14:52, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre producerea unui incendiu la un container cu gunoi din Piatra Neamț. La locul intervenției s-au deplasat patru subofițeri cu o autospecială de lucru cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamț.Au ars: cca. 10 kg de deșeuri menajere și parte din europubelă. Cauza probabilă a incendiului: fumatul în locuri nepermise.

Sâmbătă19.11.2016 la ora 18:29, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre producerea unui incendiu la un apartament din Roman. La locul intervenției s-au deplasat șase subofițeri cu o autospecială de lucru cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman.Au ars: materiale textile și o găleată din plastic. Cauza probabilă a incendiului: efect termic al curentului electric.

Sâmbătă19.11.2016 la ora 21:40, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre producerea unui incendiu la mansarda unei locuințe din satul Negritești comuna Podoleni. La locul intervenției s-au deplasat 11 subofițeri cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamț și autospeciala de prim ajutor.Au ars: acoperișul casei pe o suprafață de 80 mp și lucarna.Cauza probabilă a incendiului: coș de fum cu defecțiuni.

Sâmbătă19.11.2016 la ora 21:51, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre producerea unui incendiu la un coș de fum de la o locuință din Tîrgu Neamț. La locul intervenției s-au deplasat șapte subofițeri cu o autospecială de lucru cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Tîrgu Neamț.Au ars: funinginea de pe coșul de fum. Cauza probabilă a incendiului: necurățarea coșului de fum.

Duminică20.11.2016 la ora 11:43, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre producerea unui incendiu la o locuință din Cotu Vames, comuna Horia. La locul intervenției s-au deplasat noua subofițeri cu o autospecială de lucru cu apă și spumă si o ambulata din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman.Au ars: 1 pat si lenjerie aflata in jurul sobei. Cauza probabilă a incendiului: jar cazut din sistemele de incalzire.

Duminică20.11.2016 la ora 22:13, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre producerea unui incendiu la gardul unei locuințe din Radeni, comuna Pastraveni. La locul intervenției s-au deplasat sase subofițeri cu o autospecială de lucru cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Tirgu Neamt.Au ars: 20 ml liniari gard. Cauza probabilă a incendiului: fumatul in locuri nepermise.

Ionut CORFU

sursa: ISU Neamt

 

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. O mica precizare sau o omisiune a celor de la ISU neamt. La Negritesti s-a deplasat autospeciala SVSU Podoleni cu cinci voluntari care au izolat incendiul si dupa jumatate de ora au venit si cei 11 subofiteri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.