După războiul declanșat pe model ”te legi la cap fără să te doară”, la PSD Neamț pare să domnească o zăpăceală totală, asta ca să ne exprimăm în termeni decenți.

Luni, într-o conferință de presă, Daniel Harpa declara că astăzi, miercuri, la ora 17, va avea loc la sediul PSD o altă conferință de presă, pe teme care țin de administrația județului. Ce să caute problemele administrative ale unui județ într-un sediu de partid, fie el și partid de baron care-i confunda pe nemțeni cu ”nemțenii mei”, e cam greu de explicat. Ba mai mult, ca participanți la conferință, erau anunțați toți reprezentanții partidelor care compun majoritatea din CJ Neamț, printre care se numără Laurențiu Dulamă, Mădălina Ciubotaru și Bogdan Gavrilescu.

Astăzi la prânz, niciunul dintre cei menționați nu știa că peste câteva ore ar fi trebuit să participe la o conferință de presă la PSD, pentru că nu-i anunțase nimeni. Dar, tot în jurul orelor prânzului… surpriză! PSD anunță că s-a amânat conferința despre care participanții nici nu aflaseră. O oră mai târziu, altă surpriză. De data asta, problema s-a mutat în ogradă la Asaftei, așa că CJ Neamț a anunțat o conferință de presă pe teme de administrație județeană. Conferința va avea loc vineri, la Consiliul Județean, așa cum e și normal să fie, că mai lipsea un pic și se organiza pe la vreun han. Dacă nu se va anula și asta, rămâne să mai vedem.

Tot luni, Daniel Harpa a vorbit despre Lucian Micu (cercetat de Parchetul General în dosarul incendiului de la ATI) ca fiind aproape sigur candidat PSD la Primăria Roman, unde tocmai a fost decapitată conducerea pe motiv de reorganizare. Reorganizare cu dinozauri PSD și condamnați penal. Ba mai mult, Harpa a dat și sentința în cazul Micu. A susținut că fostul amic al lui Arsene ar fi nevinovat în dosarul ATI, deci e numai bun de primar PSD la Roman. Reorganizare.

Astăzi, Lucian Micu zice că habar nu are despre ce vorbește Harpa. Omul e în concediu și încă nu și-a propus să revină în politică. ”Nu am luat nicio decizie cu privire la întoarcerea mea în politică, doresc să îmi continui activitatea în mediul privat. Dacă voi hotărî ceva, eu voi fi primul care va anunța decizia”, scrie Lucian Micu pe facebook.

Indicat ar fi ca PSD-iștii să-și revină din buimăceala asta, pentru că alegerile de la anul nu se pot nici amâna, nici anula și nici nu pot fi organizate la sediul PSD. Iar la CJ, cine știe ce o mai fi.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.