Editia a doua a Water Music Festival de la Ceahlau, judetul Neamt, propune anul acesta pe langa un line-up de zile mari si cateva oportunitati interesante de petrecere a vacantei de vara sau a concediilor in perioada 12 – 18 August.
La poalele muntelui Ceahlau, intr-o zona parca rupta din povestile dacilor, se naste in 2018, festivalul Water Music. Asezat pe un tapsan, pe malul lacului Izvorul Muntelui, cunoscut si ca lacul Bicaz, festivalul si-a propus de la prima editie, sa devina locul de intalnire al iubitorilor de sporturi de apa, al muntelui si al celor care iubesc natura. Cu ajutorul sponsorilor acestui eveniment, festivalul a reusit din primul an de existenta, sa devina etalon pentru organizatorii de festivaluri in ceea ce priveste, dragostea fata de natura, atmosfera calda si prietenoasa in care trebuie sa se desfasoare un astfel de eveniment.
Originalitatea acestui festival consta in faptul ca uneste genurile blues, folk si rock, ofera participantilor la festival posibilitatea de a practica sporturi de apa, iar incepand de anul acesta punem la dispozitia publicului posibilitatea de cazare in campingul W.M.F. cu 300 de corturi complet utilate (saltele, saci de dormit, lampi solare). Cluburile nautice vor pune la dispozitia doritorilor echipament pentru practicarea sporturilor de apa. Pe toata durata festivalului open stage – rock, folk, blues, jam sessions. Curse comerciale cu elicopterul Bucuresti-Ceahlau si retur, zboruri de agrement cu avionul, 3+1 persoane, Piatra Neamt-Bucuresti si retur. Zboruri cu hidroavionul in zona lacului. Scopul festivalului este acela de a atrage oameni de buna calitate, de a organiza concerte la cele mai inalte standarde, astfel incat zona comunei Ceahlau sa se dezvolte cu decenta si in primul rand cu grija pentru natura.
     12 August – deschiderea festivalului, prezentare eveniment, prezentarea intentiilor  viitoare ale festivalului in ceea ce priveste sustinerea comunitatii, dezvoltarea de noi oportunitati de bussines pentru localnici si protejarea mediului. Invitatii catre primari din zona, capitanul portului Bicaz, AJVPS, Parcul National Ceahlau, etc…
     13 August – Bicaz Kayak Fest – expeditii de grup cu kaiace, rafting. Club Outdooris – demonstratii nautice. Proiectie film. Jam session – open stage.
     14 August – Clubul Nautic Ceahlau – parasailing, ski nautic, wakeboard, rafting, demonstratii nautice, demonstratii aviatice, concert Radu Captari.
     15 August – Ziua Marinei – Redeschiderea Debarcaderului Ceahlau – Party marinaresc – parada barci cu motor, demonstratii ale cluburilor nautice, concert trupa de coveruri rock-blues A’live band. Open stage – jam session.
     16 August – Rowmania Fest – concurs de vaslit in canotci 10+1, demonstratii nautice, concert Marcian Petrescu & Trenul de noapte, Scarlet Aura, Zob.
     17 August – Rowmania Fest – concurs de vaslit in canotci 10+1, demonstratii nautice, concert Green Ties, Kempes, Zdob si Zdub.
     18 August – Show Clubul off-road Piatra Neamt, demonstratii nautice, concert Fara Zahar, Odyssey, Celelalte Cuvinte.
        Activitatile  pe apa vor fi organizate de sportivi de la Bicaz Kayak Fest, festival partener in organizare inca de la prima editie, pentru zilele de 13, 14 si 15 august. Pentru zilele de 16 si 17 august, partenerul de anul acesta, Rowmania Fest, va fi alaturi de noi, cu proiectul inițiat de Asociația “Ivan Patzaichin – Mila 23” în parteneriat cu Administrația Națională “Apele Române”. Vedetele acestor festivaluri pe apă sunt canotcile de 10+1 locuri, care sunt folosite  în competițiile sportive de viteză. Clubul Nautic Ceahlau va organiza sesiunile de ski nautic, wakeboard, parasailing.

Programul Water Music Festival 2019, in imagini:

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.