Aproximativ 50 de hectare de padure si de vegetatie uscata (pasune) ard de ieri dupa-amiaza la Sabasa, comuna Borca. La fata locului intervin pompieri, silvicultori si voluntari. Incendiul a fost localizat si se lucreaza pentru lichidarea lui. ”În data de 11.05.2020, pompierii de la Garda 2 de Intervenție Poiana Teiului au fost solicitați să intervină pentru localizarea și stingerea unui incendiu de vegetație uscată în localitatea Sabasa, comuna Borca.

Incendiul se manifesta și la fondul forestier.  Pentru localizarea și stingerea incendiului au intervenit 23 de pompieri (un ofițer și 22 subofițeri) de la Detașamentul Târgu Neamț (Garda 1 de intervenție Târgu Neamț și Garda 2 de Intervenție Poiana Teiului), voluntari din cadrul SVSU Borca lucrători de la Ocolul Silvic Borca și membri ai Clubului Off-Road.

Incendiul a fost localizat și se intervine pentru lichidarea lui.  Intervenția se desfășoară în teren cu acces dificil. Suprafața pe care se manifestă incendiul este de aproximativ 50 hectare”, informeaza ISU Neamt.

Mai multe incendii de vegetatie uscata si de padure au izbuncnit ieri in judetul Neamt, la Borca, Petri Voda si Bicaz. La Bicaz focul ar fi fost pus intentionat in 5 locuri. Mai multe detalii AICIIncendiul de pădure de la Bicaz, foc pus intenționat în 5 locuri. Alte două incendii la Borca și la Petru Vodă

I.C. (sursa foto: ISU Neamt)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.