Primarul Ion Rotaru (PNL) rabufneste dupa ce CJ Neamt a alocat ZERO lei din cota de 6% din impozitul pe venit pentru comuna Alexandru cel Bun. Acesta îi acuza pe șefii PSD Neamt, că prin alocarea banilor in mod discretionar, tinand cont doar de culoarea politica a primarilor, condamna Comuna Alexandru cel Bun la subdezvoltare.

Stimați cetățeni ai comunei Alexandru Cel Bun,

Șefii PSD Neamț, Ionel Arsene (președintele Consiliului Județean), Daniel Harpa (președintele PSD) și Adrian Niță (prefectul județului) condamnă localitatea noastră la subdezvoltare.

Ei nu țin cont de nevoile noastre, de proiectele pe care le avem în derulare și de nevoia de finanțare a acestora. Au împărțit banii de la Consiliul Județean după bunul plac, iar aproape 85% din suma totală a ajuns la localitățile conduse de primari PSD, deși numărul de locuitori din aceste localități reprezintă doar 38,65% din populația totală a județului Neamț.

Comuna noastră a primit 0 lei. Zero! Este bătaie de joc.

Ne-au pedepsit pentru că nu suntem ca ei. Pentru că nu răspundem la comenzile lor și pentru că nu suntem părtași la fărădelegile lor.

Acești oameni, care confundă bugetul Consiliului Județean Neamț cu propriul portofel, se comportă ca niște stăpâni și ca niște vătafi.

Să le fie rușine!

Vă rog să nu uitați această bătaie de joc a PSD la adresa noastră!”, transmite primarul Rotaru.

Vezi si

ZERO Lei pentru singura comună din Neamț cu primar Pro România, cu votul președintei Mădălina Veronica Ciubotaru

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.