Vă mai amintiți de Laurențiu Dulamă? Motive nu prea ați avea pentru că de la alegerile locale din 2016 nu a făcut nimic notabil. Este fost candidat la primăria Piatra- Neamț, vicepreședintele CJ Neamț si președinte PMP Piatra- Neamț după ce a fost debarcat de la București din funcția de președinte PMP Neamț. Are aproape 2 ani de cand ocupă funcția de vicepreședinte CJ Neamț, iar în atribuțiile lui intră și activitatea Spitalului Județean Neamț. L-ați auzit vreodată să se implice în scandalurile de acolo? Răspuns: niciodată.

Dulamă este un fost PDL-ist, cu mentor Pinalti, abil profitor al situațiilor de conjunctură din politica locală și aliat de nădejde al lui Ionel Arsene și al PSD Neamț în Consiliul Județean.

Loading...

După ce Arsene i-a luat secretara, mașina și biroul, Dulamă a schelălăit un pic, apoi a tăcut mâlc, nu înainte să anunțe că va organiza niște conferinte de presă distrugătoare la adresa lui Arsene-PSD, din debaraua (biroul) în care fusese mutat (între noi fie vorba, la cât de mult muncește Dulamă la CJ era bună și o boxă la susbsolul unei Asociații de Locatari)). Nu numai ca n-a mai zis nici ”pâs”, dar Dulamă la sfârșitul anului trecut, noiembrie 2017, ca să-i intre din nou în grații, făcea niște planuri cu Arsene despre cum să-l înlature pe Bogdan Gavrilescu (președinte PMP Neamt și viceprimar de Piatra- Neamț) de la conducerea PMP Neamț. Miza? O nouă coaliție PMP-PSD-ALDE, prin care PSD ar obținut din nou majoritatea în Consiliul Local Piatra- Neamț. În schimb, Dulamă ar fi primit înapoi toate avantajele funcției pe care o ocupă și pentru care este plătit de noi absolut degeaba. (Vezi AICI- COMPLOTUL LUI DULAMĂ- PNL JURĂ CREDINȚĂ PMP-IȘTILOR NEMȚENI. SCRISOARE DE DRAGOSTE DE LA LUDOVIC…)

Vineri (8 februarie 2018), la CJ Neamț a fost o ședință extroardinară prin care consilierii județeni l-au ales pe Ion Asaftei sa îl înlocuiască la președinția CJ pe Ionel Arsene pe perioada în care acesta nu-și va putea exercita funcția din cauză că este arestat. Printr-un artificiu la limita legii (unii care chiar se pricep spun că s-a încălcat legea) pe buletinele de vot a fost trecut doar Ion Asaftei, deși legea spune că în situațiile de acest gen ‘‘președintele va fi ales dintre vicepreședintii de CJ”. Fiind unul dintre cei doi vicepreședinți, Dulamă ar fi trebuit sa participe și el la alegeri. Nu avea de făcut decât să formuleze un amendament la proiectul de hotărâre de pe ordinea de zi a ședintei respective, care să prevadă că pe buletine va fi și al doilea vicepreședinte, recte Dulamă.

Nu numai că nu a făcut asta, dar astăzi, duminică (11februarie) redacțiile sunt anunțate că mâine (luni, 12 februarie) la sediul PMP Neamț este organizată o conferință de presă la care va participa Laurențiu Dulamă și viceprimarul Gavrilescu. Una dintre cele două teme ale conferinței este ”ședința CJ Neamț din 8.02.2017”. Da, 8 februarie 2017 (foto- jos). Așa de tare este afectat Dulamă că jocurile au ieșit exact cum voia PSD, încât cheamă presa la o conferință din urmă cu un an, adică 2017. Ori nu mai știm noi în ce dată suntem, ori Dulamă este ca personajul principal din filmul ”Ziua Cârtiței” (orice asemănare cu personaje reale și asocierea lor cu apucături ale respectivei viețuitoare este absolut întâmplătoare) al cărui scenariu relatează povestea unui bărbat care retrăiește la infinit aceeași zi cu aceleași întâmplări.

Deci Dulamă va plânge mâine pe umerii presei despre cât de răi sunt PSD- iștii cu care el colaborează ca să-i taie capul lui Gavrilescu pentru a-i lua locul la conducerea PMP Neamț și în mod sigur ne va spune că ”ciuma roșie” a făcut un mare abuz pe care el l-ar fi putut opri printr-o simplă apăsare de buton al microfonului din sala de ședințe de CJ.

Tvmneamt.ro va transmite conferința în direct pe pagina de facebook a site-ului (TVMneamt.ro) pentru a putea auzi toți ce interesați ce va răspunde Dulamă la întrebările noastre, daca nu cumva între timp se va răzgândi așa cum a mai făcut și nu se va prezenta la conferința de presă. Motivul ar fi chiar plauzibil: nu poți sa te prezinți la o conferință de presă de anul trecut.

P.S. Am omis una dintre ”realizarile” lui Dulamă din poziția de vicepreședinte CJ: a tras sforile pentru numirea actualei directoare de la Teatrul Tineretului.

P.S.2- Ultima dată (noiembrie- decembrie 2017), capul lui Gavrilescu valora vreo 20 de secretari de stat în ministere, promiși PMP.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Toti o apa si un pamant!O adunatura de incompetenti si ingrati.Nu gandesc decat la foloaseke proprii!Sa se gandeascala cei ce i au votat si sustinut!Veci n o vor face!Pana cand vom suporta asemenea situatii nu stiu.Ca nu ne mai trezim odata sa i tragem la raspundere si sa plateascapentru tot dezastrul produs orasului,oamenilor si prin extensie Tarii!

LĂSAȚI UN MESAJ