Mai americanule, nu e OK sa ai baze militare la mine si eu sa vin cu viza la tine. Cam asa poate fi sintetizat mesajul jurnalistului Daniel Vinca, redactor sef al site-ului de stiri vestea.net, postat in urma cu scurt timp, sub forma de editare foto pe contul sau de facebook.

”Mai americanule, iti spun La multi Ani!, ca asa e civilizat. Cum ii spun si francezului, si italianului, si rusului, de ziua lor… Dar atat timp cat tu ai baza militara la mine acasa si ca sa vin in vizita la tine imi trebuie viza iti zic ca nu e ok”, transmite Daniel Vinca, semnand ”un roman”

Mesajul vine cu ocazia Zilei Independentei SUA (4 iulie) si este unul cat se poate de realist, avand in vedere ca numarul bazelor militare creste de la an la an in Romania, una dintre ele fiind chiar si in judetul Neamt, tara noastra face concesii dupa concesii in numele intereselor SUA (Vezi AICI!), iar romanii sunt dusi cu vorba, refuzandu-li-se constant dreptul de a vizita America fara viza. Ba mai mult, americanii se implica tot mai mult, fara nicio jena in treburile statului roman, in timp ce unii dintre noi au ajuns sa sarbatoreasca 4 iulie cu mai mult fast decat Ziua Nationala a Romaniei.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.