Vineri a avut loc traditionala Zi a Marinei, oficiata, in fiecare an, pe data de 15 august, de sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului, la Baza navala si de agrement din Portul Bicaz. Cu acest prilej, Consiliul Local si Primaria orasului Bicaz, cu sprijinul Consiliului Judetean Neamt, au pregatit pentru cei prezenti o adevarata sarbatoare marinareasca, din care nu au lipsit concursurile, jocurile, defilarea flotei de pe lacul Bicaz, spectacolele folclorice si de muzica pop, ziua urmand a se incheia cu un foc de artificii.
In deschiderea evenimentului, au luat cuvantul primarul orasului Bicaz, Nicolae Salagean, vicepresedintele Consiliului Judetean, Emilia Arcan, prefectul Vlad Angheluta si deputatul Marian Enache.
La sfarsitul festivitatii, Parintele Daniel Dosoftei, preotul paroh al parohiei Izvorul Muntelui, a oficiat o slujba religioasa, de binecuvantare a tuturor celor prezenti la manifestare, precum si de pomenire a marinarilor trecuti la cele vesnice, luptand pentru libertatea si independenta poporului roman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.