Joi, 24 august, școala de șoferi Kym Star din Piatra- Neamț, organizează Ziua porților deschise, cu ocazia împlinirii a 30 de ani de la înființare.

La eveniment va fi prezent în calitate de invitat special, cunoscutul Dorian Popa, vlogger, compozitor, dansator, cântăreț și actor, autor al celebrei replici, ”Hâtz, Johnule!”.

 

Ziua porților deschise Kym Star, va începe la ora 11, intrarea fiind liberă. Viitorii cursanți vor avea ocazia să vadă cu ochii lor cum arată o școală de șoferi cu zeci de ani de experiență în spate, o școală care oferă servicii de înaltă calitate. Înființată în urmă cu 30 de ani, Kym Star este una dintre primele școli de șoferi private din județul Neamț, și evident, una dintre cele mai cunoscute. Prin urmare, la Kym Star se fac cursuri de legislație rutieră într-o sală primitoare, în condiții peste cele prevăzute de legislația în vigoare, cu dotări pe măsură. Totodată, la Kym Star se regăsește cel mai nou și mai modern parc auto pus la dispoziția celor care își doresc să obțină permisul de conducere pentru oricare dintre categoriile A, B, C, C-E.

Începând cu ora 17, la Kym Star ajunge și Dorian Popa. Alături de el, viitorii cursanți vor putea face tururi de prezentare a școlii și a facilităților oferite. La tururile de prezentare alături de Dorian Popa, vor avea prioritate cei care se înscriu la cursurile școlii de șoferi Kym Star, până în ziua evenimentului.

Evenimentul va avea loc la sediul școlii de șoferi Kim Star, de pe Bulevardul decebal, nr. 44 (vizavi de cafeneaua Costa Rica)

Relații pentru înscrieri la cursuri sau pentru evenimentul de pe 24 august, la telefon 0233 21 52 33 sau la adresa de mail cristimoroikim@yahoo.com

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.