Prefectul judetului Neamt, George Lazar, a participat astazi la ceremonia de omagiere a eroilor romani. Fiind Ziua Veteranilor, prefectul a vizitat alaturi de primarul Andrei Carabelea, pe veteranii de razboi din Piatra- Neamt. In semn de recunostinta, acestia au primit cate o bonificatie din partea Primariei Piatra- Neamt si pachete-cadou, inmanate de militari de la Garnizoana Piatra- Neamt. ”Sărbătorim astăzi, veteranii de război, în semn de recunoștință pentru toți militarii români care au luptat, în istoria României, pentru suveranitatea și integritatea teritorială a țării noastre.
Într-o zonă în care provocările în domeniul securității se înmulțesc de la an la an, România a devenit un important furnizor de securitate în regiune și îşi îndeplineşte cu responsabilitate angajamentele asumate ca aliat şi membru al comunităţii internaţionale.
Îmi exprim recunoștința față de sacrificiile și devotamentul veteranilor care au făcut o prioritate din slujirea drapelului național, dar și față de cei care își desfășoară activitatea, în prezent, în teatrele de operații din afara țării, cu profesionalism și demnitate. Le onorăm sacrificiul şi ne exprimăm întreaga recunoştinţă față de toți militarii care au apărat și continuă să apere, cu propriile vieți, libertatea acestei țări.
Cu ocazia Zilei Veteranilor, îmi exprim prețuirea și recunoștința față de faptele de vitejie ale militarilor români.Ma înclin, cu respect, și în fața veteranilor din al doilea Război Mondial, care reprezintă pentru societatea românească un model pentru generațiile viitoare și îi omagiem pe cei care și-au pierdut viața în luptă. Le transmit veteranilor români întreaga recunoștință, multă sănătate și La Mulți Ani!”, declarat prefectul George Lazar.
Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.