Eu, Zvonache Ciripel anunt pe propria-mi raspundere, ca o sa barfesc in rubrica asta despre tot si despre toate. Daca o fi vreo unul care sta mai nasol cu inima si isi da seama ca vorbesc despre el… asta-i viata! Ca nu ma pot face ca nu vad si nu aud. Asa ca sa dau drumul la turuiala.

Umbla zvon pe sub Pietricica de televiziune noua. Da` noua, noua… nu asa. Un ciripitor de-al meu zice ca va avea sediul in mall-ul de la piata mare. Cica se lucreaza deja, s-a inchiriat spatiu, s-au dus materiale, e activitate multa, ca vine acus campania electorala si e cam graba.

Zice ciripitorul ca o face un om de afaceri de pe la noi, care nu e strain de media, in colaborare cu un patron de alte site-uri, cu state vechi in presa, dar care cica pana la urma s-a cam suparat si s-ar putea sa nu mai prinda prima emisie.

Acu`… na, sa le fie de bine, numai ca intre timp s-a redeschis si EST TV, care numai Dumnezeu stie ce soarta va avea pana la urma si se inchide TVM, ca oamenii de acolo pleaca la mall la piata. Nu, nu la cumparaturi, ca in afara de permise, buletine si plati la LOCATIV ,nu prea mai ai ce sa faci acolo. La munca la noul post TV, se duc.

Deci o sa avem rauri, rauri de informatii in minunatul oras. Daca mai punem la socoteala si vreo zece site-uri de stiri…

Pentru prima barfa din rubrica e cam de ajuns, asa ca daca stie vreo unul cat si pe unde se mai da spaga prin oras, cine cu cine si cu ce se mai iubeste prin judet, si alte combinatii din astea, astept sa va destainuiti pe adresa de mail a redactiei. Jur ca nu zic la nimeni!

Zvonache Ciripel

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.