Desi in spatiul public si in mediile politice au circulat diverse zvonuri privind inlocuitorul lui Ioan Munteanu in Camera Deputatilor, la nivelul conducerii PSD Neamt se pare ca decizia a fost deja luata, urmand ca ea sa fie certificata in Biroul Permanent Judetean PSD.

Potrivit ultimelor declaratii ale lui Ionel Arsene facute in urma cu scurt timp, Viorel Stan, actualul sef al Inspectoratului Scolar Judetean Neamt il va inlocui in Parlament pe Ioan Munteanu, care si-a dat demisia in urma cu doua zile. Ionel Arsene a spus ca Stan are 99% sanse sa merga in Parlamentul Romaniei.

Loading...

Am avut in aceasta dimineata o discutie cu domnul Stan si urmeaza sa avem o sedinta de Birou Permanent Judetean in care sa hotaram cine va merge, dar cred in proportie de 99% ca Viorel Stan va merge in Parlamentul Romaniei”, a declarat Arsene.

Viorel Stan este primul supleant pe lista cu candidati la Camera Deputatilor la alegerile parlamentare din 2016. Dupa el urmeaza Luminita Varlan, Vlad Angheluta si Victor Marghidan. Dupa demisia lui Munteanu, au circulat zvonuri potrivit carora fiecare dintre cei patru ar fi fost luat in calcul pentru a fi trimis in Parlament.

Ionut CORFU

 

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.