Consilierul local PSD Radu Secuiu isi va pierde locul din Consiliul Local Piatra- Neamt, dupa ce demisionat din partid, ieri.

El a preferat sa nu plece pe usa din dos a partidului si a demisionat dupa ce a aflat ca joi, in Biroul Municipal PSD Piatra- Neamt se luase hotararea ca el sa fie exclus din partid, pe motiv de neimplicare in activitatea Consiliului Local si a partidului.

Loading...

Informatia ca Secuiu va fi exclus din PSD, circula pe surse de aproximativ o saptamana.

Radu Secuiu a declarat pentru tvmneamt.ro ca a demisionat din partid ieri pentru ca nu se mai regasea in echipa de consilieri locali si ca este nemultumit de atitudinea unor colegi: ”In continuare, pe plan politic nu sunt hotarat ce vreau sa fac, dar oricum, voi merge la vot si eu si prietenii mei

Luminita Vîrlan, viceprimar si presedinte PSD Piatra- Neamt a spus ca probabil Secuiu aflase ca va fi exclus din partid si a vrut sa fie cu un pas in fata: ”Probabil ca domnul Secuiu a avut de ales. El era plecat foarte mult in Italia si ii era greu sa fie si acolo si in Cosiliul Local. Se intampla des sa nu putem colabora si chiar sa lipseasca de la sedinte. Oricum, decizia excluderii lui fusese luata in Biroul Municipal si urma sa fie pusa in practica si probabil ca el aflase acest lucru. Nu pot sa ma bucur ca pleaca un membru, mai ales ca este tanar, dar partidul nu sta intr-un singur om si activitatea se va desfasura in continuare ca si pana acum

Radu Secuiu a activat in echipa de campanie a lui Liviu Harbuz la alegerile locale din iunie si tot atunci a fost ales consilier local pe listele PSD.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ