DSP Neamt anunta ca de ieri, 8 noiembrie, a inceput distribuirea tichetelor de masa restante, pentru persoanele care s-au vaccinat dupa data de 3 septembrie. Acestea se pot ridica de la centrele in care au fost facute vaccinurile. ”Persoanele care se vaccinează împotriva COVID-19 cu schema completă de vaccinare beneficiază de o alocație de hrană în valoare de 100 lei, sub forma a 5 tichete de masă. Beneficiază de tichete persoanele care s-au imunizat, cu schema completă (doză unică de vaccin Johnson&Johnson sau a 2-a doză de vaccin Moderna, Pfizer și Astrazeneca), după data de 3 septembrie 2021.

Persoanele vaccinate cu schema completă pot intra în posesia tichetelor de masă numai la centrul de vaccinare, cabinetul medicului de familie sau ambulatoriul de specialitate în care s-au vaccinat.

Voucherele se pot ridica în termen de 6 luni de la data inoculării ultimei doze.
Direcția de Sănătate Publică Neamț a achiziționat tichete de masă pentru 3.670 de persoane. Împărțirea tichetelor catre unitatile vaccinatoare a inceput de ieri, 8 noiembrie. Au fost distribuite pana in prezent 1.340 de tichete, pentru 268 de persoane.

Direcția de Sănătate Publică Neamț a solicitat fonduri pentru achizitia de tichete pentru 30.000 de persoane”, se arata intr-un comunicat de presa, transmis de DSP Neamt.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.