Directia Silvica Neamt scoate la vanzare peste 900 de pomi de Craciun, in sezonul de iarna 2019. Pentru specia brad, in functie de inaltime, preturile sunt cuprinse intre 25 si 35 de lei, iar pentru molid sau alte rasinoase, preturile variaza intre 15 si 25 de lei, tot in functie de inaltimea fiecarui exemplar. Doar 150 de exemplare din specia brad vor fi scoase la vanzare de Directia Silvica Neamt, numarul total al bradutilor fiind de 978 la nivel de judet. Pomii de Craciun pot fi achizitionati de la Ocoalele Silvice.

Vanzarile se vor face cu prioritate catre populatie, iar vanzarile pentru societati comerciale vor fi posibile doar prin licitatie.

Pe langa pomii taiati, Directia Silvica Neamt mai vinde si 400 de pomi de Crăciun la ghiveci, din varietăți ornamentale de brad și molid, la prețuri cuprinse între 80 și 126 de lei, în funcție de înălțime, care pot fi cumparati doar de la Ocolul Silvic Gârcina.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Eu tot nu înțeleg de ce se taie acești brazi? Asta, într-o țară în care defrișările sunt în top.
    Pentru un moft de Sărbători, generațiile viitoare vor trage ponoasele. Bine, nici cu ce se întâmplă acum, nu mi-e rușine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.