Situatie nemaintalnita pe scena politica din judetul Neamt. La redactia tvmneamt.ro a ajuns o filmare in care un candidat PSD își lauda contracandidatul de la PMP.

Este vorba de Marius Amariei, candidatul PSD la primaria comunei Gîrcina, care a fost suprins intr-un moment de sinceritate, in timp ce îi recunoaste meritele contracandidatului său, Mihai Gontaru, actual primar al comunei Gîrcina și candidat PMP la primaria aceleiasi comune.

PSD-istul Amariei vorbeste despre PMP-istul Gontaru la superlativ, recunoscand ca in ultimii doi ani de cand Gontaru este primar interimar, comuna Gîrcina a cunoscut o vizibila dezvoltare prin investitii si prin chibzuirea banului public care dupa cum spune Amariei, nu a mai ajuns in buzunarele altora ca pe vremea altor primari, ci a mers in investitii pentru binele comunitatii. ”Gontaru Mihai Gavril a facut tot ce i-a stat in putinta, pentru comunitate. Toti banutii care au venit in comuna asta, toti banutii, s-au bagat in comuna pana la ultimul leu. Si eu va confirm lucrul ăsta. Niciun banut la buzunar, toti in comuna”, sunt cateva dintre remarcile candidatului PSD la adresa candidatului PMP, facute in fata unei numeroase asistente, dupa cum reiese din imagini.

Filmarea este destul de recenta, nu stim data exacta, dar intre timp, candidatul PSD pare sa cam fi uitat ca l-a laudat pe primar cu propria lui gura si din ratiuni pur electorale, dar si din lipsa de proiecte, in ultimele zile a inceput sa se contrazica singur, atacandu-si contracandidatul despre care mai ieri zicea ca e bun gospodar si curat ca lacrima.

Iata filmarea:

https://www.facebook.com/tvmneamt.ro/videos/330610068144228

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.