La nici 48 de ore dupa ce nemtenii l-au ales pe Ionel Arsene presedinte CJ Neamt, Apaserv, compania controlata de institutia in fruntea careia Arsene a ajuns pentru inca un mandat sub sloganul ”dezvoltarea Neamtului”, opreste apa potabila intr-un intreg oras si in mai multe comune.

Este vorba despre Targu Neamt, Agapia, Vanatori Neamt si Baltatesti, unde interuperile de apa au inceput de ieri, 29 septembrie.

Astazi, apaserv anunta ca localitatile mentionate raman fara apa si astazi, pana maine, 1 octombrie. Motivul? ”Consumului mare de apă și lipsa apei de la sursă”, spune compania unde directorii sunt schimbati ca pe șosete, ultimul provenind din pepiniera de cadre a firmei ”cumătrului” lui Arsene. Deci desi ploua de mai multe zile, ”specialistii” Apaserv spun ca nu prea este apa in judetul dintre munți, pentru ca se inregistreaza un consum exagerat de mare, de parca ar fi canicula.

Iata comunicatul Apaserv, din aceasta dimineata:

1. Datorită consumului mare de apă și a lipsei apei de la sursă, Compania Județeană APA SERV SA este pusă în situația neplăcută de a sista furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă în Comuna Agapia, respectiv zona Mănăstirea Agapia și Agapia Veche, începând de astăzi 30.09.2020 ora 10,00 până joi 01.10.2020 ora 09,00.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și mulțumim pentru intelegere! Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop la numărul de telefon 0233 233340sau pot accesa site-ul Companiei www. apaserv.eu

2.Din cauza consumului mare de apă si a lipsei apei de la sursă, Compania Județeană APA SERV SA este pusă în situația neplăcută de a furniza apă cu presiune redusă in Oraşul Tg.Neamţ, Comuna Vânători-Neamț, Comuna Bălţăteşti existând, în unele zone și posibilitatea sistarii totale a acesteia, începând de astăzi 30.09.2020 ora 10,00 până joi 01.10.2020 ora 09,00. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și mulțumim pentru intelegere! Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop la numărul de telefon 0233 233340 sau pot accesa site-ul Companiei www.apaserv.eu

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.