Primaria Piatra Neamt anunta ca strazile se spala si se dezinfecteaza zilnic. Pe timp de zi se fac spalari, iar noaptea se fac dezinfectari. ”Primăria Piatra-Neamț continuă spălarea străzilor cu substanțe dezinfectante și dezinfectarea spațiilor publice stradale din toate cartierele orașului.

Spălarea străzilor și dezinfecția se fac zilnic, cu excepția perioadelor cu precipitații sau cu temperaturi scăzute, prin societatea consiliului local –  Salubritas, cu soluții agreate de Direcția de Sănătate Publică. Astfel, ziua sunt spălate străzile din municipiu cu dezinfectant, iar noaptea sunt dezinfectate spațiile publice stradale prin pulverizare de soluții dezinfectante pentru prevenirea infectării populației cu coronavirusul covid-19”, se arata intr-un comunicat de presa al Primariei Piatra Neamt.

I.C.

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Spalatul si dezinfectatul strazilor sunt actiuni absolut necesare pentru incetinirea propagarii virusului, dar, m gandesc ca mai importante sunt trotuarele. Fiind in casa, nu stiu daca s-au luat masuri pentru dezinfectia trotuarelor, dar consider aceasta activitate deosebit de importanta avand in vedere ca pe talpile oamenilr se pot transpota virusii si pot ajunge chiar si in casa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.