Jandarmii nemteni au fost pusi din nou in postura de a juca un fel de baba- oarba cu ursul. De data asta este vorba despre un matineu la Bicaz Chei. In urma cu ceva timp, ursul oferea spectacole de seara, la Tazlau. Vreo cateva seri consecutiv, cobora in comuna, era vazut, se suna la 112, insa jandarmii nu reuseau sa ajunga in timp util de la Piatra Neamt, asa ca semnau un proces verbal cu urs de negăsit, mai ramaneau un timp in zona si plecau. Moș Martin cobora din nou in sat, mai dădea buzna în cate o gospodarie, se ospăta cu o oaie si pleca din nou, inainte sa ajunga jandarmii, care nu mai puteau face decat sa-si puna semnaturile pe un nou proces verbal.

In aceasta dimineata, la 8:25, un cetatean din Bicaz Chei, semnala prezenta unui urs in gospodarie, langa un adapost de animale. Evident, au fost trimisi jandarmii la fata locului, care au ajuns… cand au ajuns.

La ora 9:19, Prefectura transmitea ca ursul nu a fost gasit (nici nu mai avea cum), iar zona este monitorizata.

La 9:55 Prefectura a anuntat ca ursul a fost gasit totusi, in apropiere, si a fost alungat in padure.

Acum, jandarmii nu mai au de facut decat sa semneze un proces verbal de alungare in padure si sa astepte urmatorul apel la 112, de la Bicaz Chei, comuna in care (se lăuda primarul) au fost cheltuiti niste bani publici pe niste kilometri de garduri electrice pe la marginea padurilor, ca să nu mai vină ursul. Revenim cu episodul de seară din serialul Ursul si jandarmii la Bicaz Chei.

I.C.

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.