De cand a inceput criza coronavirus si o data cu ea s-au anuntat sute de mii de decese in intreaga lume, s-a creat impresia ca nou coronavirus este unul nemilos, care aduce moartea la tot pasul. Pe masura ce pandemia a evoluat, au aparut si primele semne de intrebare dupa ce s-a constatat ca aproape toate decesele din Romania si din lume sunt puse de autoritati de-a valma, pe seama Covid 19. Suspiciunile s-au intensificat cand opinia publica si-a dat seama ca nici macar nu se fac necropsii la cei declarati decedati dupa ce au fost infectati, dar cu toate astea, mortile sunt puse pe seama Covid 19. Specialistii, cum este si reputatul medic roman Vasile Astarastoaie, spun ca este inacceptabil sa nu se faca necropsii mai ales in vremuri de epidemie/pandemie. De aici a luat nastere un val de teorii ale conspiratiei, iar oamenii se intreaba daca nu cumva, cineva vrea sa creeze panica, sau poate din alte motive, se exagereaza efectul mortal al virusului.

Intr-o conferinta de presa sustinuta ieri, la intrebarea reporterului tvmneamt.ro, medicul epidemiolog Daniela Marcoci, directoarea Spitalului Judetean Neamt (spital Covid 19) a raspuns ca din cele 25 de decese inregistrate pana ieri in judetul Neamt (toti fiind pacienti infectati), nu se poate spune sigur despre niciunul ca ar fi fost provocat exclusiv de Covid 19. Iata declaratia:

Se moare sau nu din cauza Covid 19? Medic epidemiolog, director al Spitalului Judetean Neamț: ''Nu au fost decese exclusiv din cauza Covid 19''

Publicată de TVMneamţ.ro pe Miercuri, 29 aprilie 2020

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

4 COMENTARII

  1. La SJN oricum se moare ,cu sau fara Covid.Exista bacterii letale mult mai puternice (ex.Clostrydium dificile) din cauza cărora pacienții mor pe secții .Din cauza mizeriei si indiferenței celor care au condus /conduc SJN,DSP și a medicilor incompetenți și șpagari!

    • Spitalul ala trebuie daramat din temelie , ras de pe pamant , altfel , pioceanic , clostridium, etc nu vor disparea .A doua chestiune , personalul nu respecta circuitele si nu isi indeplinesc sarcinile asa cum trebuie , SUNT NISTE SPAGARI ; si inca mai fura din spital , materiale si alimente . Nu toti, dar sunt multi , are nici acum dupa ce au salarii ca in occident , inca mai fura si mai iau mita . ESCROCI imputiti de la medici pina la infirmiere !!!
      Inca se mai cara mancarea cu galeata prin curtea spitalului ca acum 100 de ani .

  2. Dacă sunteți atât de corect,de ce nu postați comentariile cititorilor?La SJN nu se moare de COVID,se moare de bacteriile letale ,de indiferenta medicilor &lipsa lor de profesionalism ,din cauza hranei insuficiente &inadecvate și de mizeria din spital!
    ADMIN: Uite ca s-a postat. A durat ceva mai mult pana a fost aprobat. Deci poti sa stai linistit, oricum nu e dezvaluirea anului

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.