6 ingrediente care te fac un parior de succes

Fiecare parior își dorește ca fiecare pariu plasat de acesta să fie unul câștigător. Totuși, foarte mulți renunță să facă ceea ce este necesar pentru a câștiga. După ce citești acest articol, vei putea să înțelegi ce trebuie să faci pentru a fi un parior de succes. Totul este precum o rețetă la care trebuie să respecți cu strictețe ingredientele folosite. Totuși, nu te aștepta ca această “rețetă” să o înveți în câteva ore, ci va fi nevoie de mult timp și efort din partea ta.

Pe termen lung însă, respectând cu strictețe aceste ingrediente, vei putea să faci niște profituri frumoase. Princess casino aplicație este locul unde vei putea să îți exersezi aceste noi deprinderi și să le foloseșți pe termen lung pentru a face profit.

1.Fii deschis să înveți!

Foarte mulți pariori cred că ei au învățat deja totul și pot să se descurce în orice situație. Realitatea, însă, este că aceștia pierd în continuare pariu după pariu. Există foarte multe metode pentru a câștiga ca parior, însă nu vei putea niciodată să câștigi dacă nu eșți deschis să înveți cele mai bune strategii ale jocului și să le pui în practică.

O prima metodă prin care poți învăța este aceea de a studia greșelile tale din trecut și de a fi hotărât să nu le mai repeți. Această metodă funcționează pe termen lung dacă reușeșți să înveți din greșeli și să faci mici schimbări în strategie, dar durează mult timp și te va costa și destul de mulți bani.

O altă metodă pe care o poți aplica este aceea de a învăța din greșelile altora. Aceasta este cea mai inteligentă metodă de a învăța. Poți să foloseșți și ambele metode pentru a învăța, întrucât cheia este să fii dispus să înveți.

2.Folosește-te de matematică pentru a-ți calcula riscurile

Valorile sunt folosite atât în statistică, cât și în matematică pentru a calcula riscurile și a te decide care opțiune este mai benefică pentru tine. Pariurile se bazează pe matematică și există câteva valori la care te poți raporta pentru a deveni un parior de succes. Cele mai bune 3 valori pe care le poți compara sunt: marginea casei(house edge), procentajul de câștig al jucătorului și șansele.

Marginea casei se referă la șansa pe care o are dealerul de a câștiga runda. De exemplu, o margine de 1% este mult mai bună pentru jucător decât o margine de 4%. Jucătorii experimentați știu cum să caute oportunitățile cu o margine a casei mică și să o influențeze în favoarea lor.

Atunci când aduni marginea casei cu procentajul de câștig al jucătorului obții un procent de 100%. Asta înseamnă că jocurile cu un procent de câștig la jucătorului mare vor avea o margina a casei mică.

Șansele de câștig sunt folosite în mai multe moduri la pariuri. La jocul de cărți aceste șanse se calculează pe baza cărților, adică probabilitatea ca din cele 4 cărți de același fel din pachet următoarea să fie exact cea de care ai nevoie. Șansele de câștig te ajută să influențezi atât marginea casei, cât și procentajul de câștig.

3.Pregătește câteva strategii care să te ajute

Strategia este cea mai importantă pentru toți pariorii de succes. Ei știu că dacă un joc de pariuri nu are o strategie de care te poți folosi, probabil nu vor intra la acel joc. Strategia poate fi ușoară pentru jocurile precum baccarat, dar foarte dificilă pentru poker sau blackjack. Totuși, cu cât strategia este mai grea, cu atât oportunitatea de câștig pentru tine este mai mare.

Jocurile de poker precum Texas Hold’em și Omaha sunt printre cele mai dificile ca strategii, în timp ce la blackjack strategia este ceva mai ușoară.

4.Păstrează-ți calmul atunci când pierzi

Trebuie să îți păstrezi calmul într-un cazino, dar și să îți controlezi bine emoțiile. Cei mai buni pariori par că nu ar avea emoții deloc. Cu cât vei învăța mai bine strategiile și vei cunoaște mai bine fiecare joc de pariuri, cu atât vei putea să îți controlezi și mai bine emoțiile. Dacă înveți cum funcționează fiecare joc din punct de vedere matematic îți vei crește cu mult șansele de câștig. Cunoaște foarte bine regulile jocului, fii dispus să înveți și folosește-te de matematică în favoarea ta. Astfel, vei scăpa de emoții în timpul jocului, lucru ce te poate ajuta să rămâi cu banii în buzunar.

5.Stabilește un minim și un maxim per pariu

Este foarte important să ai un buget stabilit, precum și o suma minimă și maximă pentru fiecare pariu. Pariurile nu sunt un drum drept, adică chiar dacă vei câștiga mai mult decât vei pierde, nu vei putea să câștigi fiecare pariu. Cu cât ai mai mulți bani în “banca ta”, cu atât vei putea risca mai mult și vei putea avea o margină de siguranță. Când vei știi șansa ta de câștig, în special când aceasta înclină spre tine, vei putea paria o suma mai mare pentru a avea un câștig și mai mare.

6.Gândește-te ce vrei să obții de la pariuri

Când vei întreba un parior, cu siguranță că acesta îți va răspunde că vrea să fie un parior de succes. Cu toții vor asta, însă trebuie să fii realist. Setează-ți o suma pe care vrei să o câștigi pe termen lung, cum ar fi $500 în fiecare luna pe care o vei putea ajusta ulterior. După aceea, trebuie doar să începi să ținteșți spre acea dorința. Setează-ți un singur obiectiv și atinge-l! Pe urmă vei putea seta altele.

Concluzie

Toată lumea poate învăța cum să fie un parior de succes, însă nu toți vor să o facă. Ai toate cele 6 ingrediente necesare pentru a deveni un parior de succes, așadar tot ce trebuie să faci este să începi să depui munca necesară. După ce ai setat în minte scopul pentru care pariezi, vei putea începe să faci un plan pentru a-l îndeplini și să îți setezi treptat alte noi scopuri.

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.