Expertii din cadrul Biroului Teritorial Bacau al institutiei Avocatul Poporului vor acorda audiente cetatenilor domiciliati in judetul Neamt. Audientele vor avea loc la sediul Institutiei Prefectului – Judetul Neamt, in data de 24 septembrie 2014.
In acest sens, inscrierea la audiente se poate face telefonic, la numarul 0234/572472.
Persoanele interesate trebuie sa stie ca Avocatul Poporului examineaza doar cererile care au ca obiect sesizarea incalcarii drepturilor si libertatilor cetatenesti prin acte sau fapte administrative de catre autoritati ale administratiei publice si regii autonome.
Totodata, cererile adresate Avocatului Poporului trebuie sa se faca in scris si sa indice numele si domiciliul persoanei lezate in drepturile si libertatile cetatenesti, iar petitionarul trebuie sa dovedeasca intarzierea sau refuzul administratiei publice de a solutiona legal cererea.
De asemenea, conform prevederilor Legii nr.35/1997, nu fac obiectul activitatii institutiei Avocatul Poporului actele autoritatii judecatoresti. Persoanele care nu se pot prezenta la audiente au posibilitatea de a se adresa in scris Biroului Teritorial Bacau al institutiei Avocatul Poporului, situat in Bacau, str. Nicolae Balcescu nr.5, precum si pe mail, la adresa avpbacau@avp.ro.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.