”Oameni noi, proiecte pentru oameni”, este sloganul sub care deputatul Ciprian Șerban, candidatul PSD la Primaria Roznov, vrea sa aduca in atentia roznovenilor proiectele pe care le are in plan pentru orasul natal.

Șerban anunta ca vrea sa puna la punct si o cantina pentru elevi, in care acestia sa primeasca o masa calda pe zi, in loc de ”cornul si laptele”.

Comunicat de presa, PSD Roznov:

Lupta pentru administrațiile locale a adus în prim plan o multitudine de oameni și programe electorale, atât în marile orașe, cât și în cele mai mici sau în comunitățile rurale.

Despre Ciprian Șerban, deputat de Neamț și vicelider al PSD în Camera Deputaților, și proiectele lui pentru comunitate am mai vorbit.

Deputatul Ciprian Șerban a intrat în competiția pentru primăria orașului Roznov, din Neamț, orașul în care s-a născut și a crescut, cu hotărârea tânărului matur politic, care vrea să se implice în construirea unei vieți mai bune pentru roznoveni și are și puterea de a aduce schimbarea în bine în orașul nemțean.

Unul dintre proiectele pe care le va implementa este ridicarea unei cantine pentru elevii din Roznov, care să le asigure o masă caldă pe zi.

” Mă gândesc la proiectul ăsta de ceva vreme, însă decizia vine ca răspuns la bătaia de joc cu care guvernul PNL îi tratează pe copii.

Alimentele furnizate prin programul Cornul și laptele sunt total neconforme și neatrăgătoare pentru copii. Guvernul liberal tocmai atunci când vine vorba de copii, de siguranța lor face economii și taie din buget. Guvernul liberal nu are niciodată bani pentru copii. Nu are să le dubleze alocațile, nu are să le asigure o hrană sănătoasă, care să îi ajute să crească frumos.

Am vorbit cu foarte mulți părinți, bunici, primari și am ajuns la concluzia că este absolut necesar să construim această cantină a elevilor, unde să le asigurăm o masă caldă, mâncare gătită ca la mama acasă, zilnic.

Este un proiect pe care îl putem realiza cu fonduri proprii, nu avem nevoie de bani europeni sau de la guvern.

Orașul Roznov pare blocat în istorie. Am foarte multe proiecte pentru roznoveni, iar copiii de aici sunt pe primul loc. Și eu sunt părinte și de câte ori mă gândesc la un proiect care îi privește pe copii, acționez ca un tată.

Am multe proiecte pentru acest oraș care este, parcă, blocat în istorie și dacă, roznovenii îmi vor acorda încrederea lor, vor vedea, în următorii 4 ani, cum schimbarea și modernizarea le vor face viața mai bună, mai ușoară, mai frumoasă”, a declarat deputatul Șerban Ciprian, candidat la primăria orașului Roznov.

O masă caldă zilnic pentru elevi înseamnă, pe de o parte, un ajutor dat părinților, iar pe de altă parte, contribuie la reducerea abandonului școlar, ridicarea gradului de socializare și reducerea diferențelor sociale dintre copii.

Proiectul cantinei pentru elevi ar trebui introdus în fiecare unitate educațională din România”, se arata in comunicatul de presa al PSD Roznov.

I.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.