Traian Basescu va fi prezent sambata in judetul Neamt, la Roman, unde incepand cu ora 16, se va intalni cu toti cei care il simpatizeaza si-l sustin pe el si PMP, la alegerile parlamentare din decembrie. Actiunea se va desfasura la Casa de Cultura din centrul orasului, iar accesul este liber.

Laurentiu Dulama, vicepresedinte CJ Neamt, presedinte PMP Neamt si numarul unu pe lista pentru deputati de Neamt a partidului, invita pe toti cei care vor sa se intalneasca cu presedintele Basescu, sa fie alaturi de el, sambata: ”Adresez aceasta invitatie tuturor PMP-istilor, fostilor PDL-isti dar si actualilor membri PNL, sa fie alaturi de noi, sambata la Roman, pentru a ne intalni cu presedintele Basescu, cel care este considerat a fi cel mai bun presedinte pe care l-a avut Romania si care va fi viitorul prim ministru al Romaniei. Astept de asemenea si pe cei care nu sunt membri de partid, dar care il simpatizeaza pe Traian Basescu si PMP. Luptam pentru Romania, luptam pentru nemteni!”, a declarat Dulama.

Apelul lui Laurentiu Dulama catre PNL-isti pare a fi un pic iesit din tipar, dar deloc surprinzator, avand in vedere ca foarte multi membri ai fostului PDL, creatia lui Traian Basescu, sunt acum in PNL.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.