Viceprimarul suspendat Alin Lehăduș (Pro Romania) îi dă replica Florentinei Moise (consilier local si presedinta PSD Piatra Neamt), dupa ce aceasta l-a acuzat ca a ajuns ilegal consilier onorific al primarului Carabelea si ca ar folosi resursele primariei (tot ilegal) pentru a-si desfasura activitatea in functia mentionata. Lehăduș respinge categoric acuzatiile si spune ca pana la clarificarea situatiei in instanta privind alegerea sa ca viceprimar, îl ajuta pe primar fara salariu si fara alte facilitati. Totodata, acesta califica atacurile presedintei PSD Piatra Neamt, ca fiind actiuni politicianiste, afirmand ca aceasta ar fi facut o obsesie pentru numele lui. ”Pentru că doamna consilier local Florentina Luca Moise, mânată de dorința puternică de a ajunge viceprimar de Piatra-Neamț, continuă cu acțiunile exclusiv politicianiste și a făcut o obsesie pentru numele meu, aș vrea să fac câteva precizări pentru opinia publică și pentru colega mea din CL.
Din momentul în care am fost suspendat din calitatea de viceprimar, am rămas în continuare dedicat muncii în interesul comunității din Piatra-Neamț. O fac fără salariu, fără telefon de serviciu, fără mașină de serviciu și cu consumabile aduse de acasă. Încerc să îmi ajut colegii din administrația pietreană cu ce pot, în condițiile date până la soluționarea situației.
Nu-mi depășesc prerogativele de consilier local. În această calitate nimeni nu mă poate opri să fiu implicat și responsabil, să țin legătura cu executivul și să mă implic activ în actul administrativ. Exact în limitele legii! Sunt consilier la primul mandat și așa consider eu că ar trebui făcute lucrurile.
Lehăduș incheie ironic replica pentru Florentina Moise, facand referire la functia de director pe care aceasta o ocupa la CJ Neamt, unde presedinte este seful ei de partid, Ionel Arsene. ”Doamna Flori, intuiesc că pentru dumneavoastră e greu de înțeles cum cineva poate face muncă pro-bono, dar să știți că se întâmplă. Nu-i nevoie de concursuri cu dedicație în „instituții” prietene pentru a munci (parcă îmi spuneați dumneavoastră ceva mie de imoralitate și incompatibilitate, nu?). În loc să fiți preocupată doar de destabilizarea Consiliului Local și a executivului Primăriei Piatra-Neamț, haideți să ne concentrăm împreună pe lucrurile cu adevărat importante pentru pietreni. În ce privește poziția mea de viceprimar suspendat, v-aș recomanda să lăsați justiția să decidă dacă voi fi, sau nu, în continuare viceprimar. Până atunci, să lăsăm deoparte vendetele politice, să punem osul la treabă, căci pentru asta ne-au ales pietrenii”, transmite Alin Lehadus.
Ionut CORFU
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.