PMP Neamt a inceput deja campania pentru alegerile europarlamentare din luna mai a acestui an, a declarat astazi intr-o conferinta de presa Bogdan Gavrilescu, presedintele organizatiei nemtene a PMP si viceprimar al orasului Piatra- Neamt.

In acelasi scop, astazi a fost organizata la Piatra- Neamt o Scoala de Comunicare Regionala la care participa organizatii PMP din nordestul Moldovei, a declarat Ioana Constantin, secretar general adjunct la nivel central PMP, prezenta la conferinta de presa alaturi de Bogdan Gavrilescu.

La cursurile scolii care s-au desfasurat pe parcursul intregii zile de astazi, au participat aproximativ 30 de persoane care au fost instruite pe teme de comunicare privind campania electorala pentru alegerile europarlamentare.

In Neamt a inceput campania inca de pe 1 februarie iar Bogdan Gavrilescu a declarat ca spera la un scor istoric in judet si in special in Piatra- Neamt. Au fost deja montate bannere si s-a demarat actiunea de strangere de semnaturi.

Ioana Constantin a afirmat ca se doreste redarea increderii populatiei in clasa politica, formata la acesta ora din foarte multi impostori. Sloganele PMP pentru alegerile europarlamentare vor fi ”Uniti în Europa, ”Români uniti in Europa”, Statele unite ale Europei” si Republica Moldova in Europa”.

Candidatii PMP pentru Parlamentul European vor fi selectati in baza anumitor criterii, in  asa fel incat pe liste nu vor aparea impostori, oportunisti sau fara educatie. Intrebat fiind daca va fi pe lista candidatilor pentru ca circula informatii in acest sens, Bogdan Gavrilescu nu a confirmat dar nici nu a infirmat aceasta supozitie, declarand doar ca lista va fi stabilita la Bucuresti.

Dupa o scurta prezentare a obiectivelor PMP pentru europarlamentare, Ioana Constantin s-a lansat intr-un atac furibund la adresa PSD si la tot ce inseamna masurile luate de Guvernul Dancila, afirmand ca PSD-ALDE este o ”coalitie toxica”.

Declaratiile complete, mai jos (Sursa video- Turn TV):

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.