Un polițist de 40 de ani, a murit ieri în timp ce juca un meci de fotbal în parcul din orașul Roman. ”La data de 12 septembrie a.c., în jurul orei 18:50, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman, au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat ar fi inconștient.

În urma cercetărilor desfășurate de polițiști a rezultat faptul că, în timpul desfășurării unui meci de fotbal, în parcul din municipiul Roman, un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Roman, ar fi manifestat o stare de rău.

La fața locului a intervenit un echipaj medical, dar din nefericire bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul acestuia”, a declarat insp. Ramona Ciofu- IPJ Neamț.

Poliția Neamț a transmis un mesaj de condoleanțe:

Vestea tragică a plecării timpurii a colegului nostru, agent principal de poliție Mineață Marius Lucian, ne-a lăsat pe toți îndurerați.

În aceste momente dificile, cu profundă tristețe și durere, Inspectoratul de Poliție Județean Neamț transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate.

Nu a fost doar un coleg, ci și un prieten de nădejde și un membru valoros al familiei Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

Va rămâne mereu în amintirea noastră, iar munca sa în slujba legii și a comunității va fi apreciată și respectată întotdeauna.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

I.C.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. A fost sau nu a fost vaccinat in pandemie…asta interesează în astfel de cazuri,atât de numeroase și de dureroase in ultimul timp….că în perioada pandemiei masmedia venea zilnic cu o statistică a celor decedați din care spuneau că un Nr de x erau vaccinați și un Nr de y erau nevaccinați ,că să bage spaima în noi sa ne vaccinăm,să ne convingă că vaccinul a fost bun…Dar noi vrem sa vedem și acum câți dintre cei morți cu accidente vasculare sau infarct în ziua de azi au fost sau nu vaccinați,că să constatăm singuri efectele adverse ale vaccinului mincinos

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.