Un incendiu de proportii a izbucnit noaptea trecuta (27/28 ianuarie) in comuna Pipirig, satul Stanca, unde flacarile au cuprins un magazin si o casa. 4 ore au luptat pompierii cu flacarile, fiind evitata extinderea focului la alte doua case. Incendiul a pornit de la un prelungitor care s-a supraincalzit. ”În jurul orei 02:28, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la un spațiu comercial din localitatea Stânca, comuna Pipirig.

Incendiul se manifesta generalizat la nivelul unei construcții din lemn (spațiu comercial, garaj și camera centralei termice) și la acoperișul unei case cu posibilitatea propagării la întreaga locuință și la alte două gospodării.

La locul evenimentului au fost alocate forțe și mijloace de la Detașamentul de pompieri Târgu Neamț (4 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD) și SVSU Pipirig (o autospecială de stingere).

Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite. Au ars construcția din lemn cu suprafața de aproximativ 300 mp cu bunurile materiale aflate în interior (produse alimentare și nealimentare, aparate electrice și electrocasnice etc) și acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 300 mp.

Incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unui prelungitor electric lăsat sub tensiune (scurtcircut electric). Nu au fost victime”, a declarat lt. Irina Popa, purtator de cuvant ISU Neamt.

I.C. (sursa foto: ISU)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.