Radu Samson, presedintele USR Roman, îl acuza pe Lucian Micu, primarul PNL al orasului, ca ar face campanie electorala pe banii primariei. Lucian Micu a fost vazut distribuind prin oras o publicatie tiparita de informare a populatiei (Info Primaria Roman), finantata din bugetul local, la care a adaugat si un fluturas electoral cu Klaus Iohannis. Mai mult, primarul Micu făcea propaganda electorala in timpul programului de lucru pentru care este platit cu peste 14.000 de lei pe luna. ”Azi (n.r. 29 octombrie) în jurul orei 11:00, la miezul zilei, domnul primar Lucian Micu împărțea materiale ca cel dintr-o fotografie în zona Libertătii. Era însoțit de o echipă de agenți electorali ai PNL (judecând după gecile cu Iohannis).

Domnule primar Lucian Micu, doresc să vă atrag atenția asupra a două lucruri:

1. Activitatea dumneavoastră ne costă, pe noi romașcanii, +14.000 lei /lună. Sunteți plătit prea bine ca să împărțiți ziare la ora 11:00 într-o zi lucrătoare.

2. Ziarul “InfoPrimăria ROMAN” este un ziar plătit din BANII PRIMĂRIEI ROMAN, adică taxele și impozitele noastre. Când o să faceți un ziar informativ din banii de la partid puteți să-l distribuiți împreună cu materiale de propagandă electorală.

În timpul programului faceți administrație, nu politică!”, spune Radu Samson, presedintele USR Roman.

Ionut CORFU (sursa foto: Radu Samson)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.