Situatie absolut revoltatoare la Pipirig, judetul Neamt. Drumul national 15D care traverseaza comuna este blocat de la ora 14 in satul Stânca. Martorii aflati la fata locului declara ca la o ora de la blocarea lui cu aluviuni aduse de ape de pe versanti, lucrau doar pompierii si un buldoexcavator de la primarie. Desi fusesera anuntati, de la Drumuri Nationale nu reusise sa ajunga nimeni in zona. Pentru 30 de minute s-a reusit reluarea traficului pe un singur fir, insa la ora redactarii, drumul fusese blocat din nou.

In urma cu scurt timp, de la Drumuri s-a trimis o echipa dar fara niciun utilaj. In acest timp, aflam pe surse ca sefii de la Drumuri sunt la o sedinta de CJSU cu prefectureasa. Probabil ca dupa ce stau la taclale se vor ocupa si cu deblocarea drumurilor pe care ar trebui sa le intretina si pentru care posesorii de autovehicule platesc sume consistente in fiecare an.

La ora redactarii, administratia locala si pompierii incercau sa se descurce cum pot. De la Drumuri s-a anuntat ca va fi trimis si un utilaj. Cand va ajunge, ramane de vazut.

LATER EDIT- Galerie foto de la Pipirig (sursa- ISU Neamt):

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Tot pompierii in prima linie ca de obicei. In secolul 21 3 pompieri inarmati cu lopeti degajau un drum national in plina ploaie. Cinste lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.