5 sloturi populare în România a căror tematică este bazată pe filme celebre

Filmele celebre au inspirat sloturi online de succes, care îi transpun pe jucători în atmosfera specifică producției cinematografice. Pasionații de păcănele sunt foarte curioși de fiecare dată când este lansat un joc al cărui nume „spune ceva”.

Iată 5 sloturi inspirate din pelicule care au dat lovitura în Box Office:

GLADIATOR

 

Inspirat din povestea Imperiului Roman, filmul „Gladiatorul” a fost lansat în anul 2000, avându-l în rolul principal pe Russell Crowe. Jocul cu același nume are ca pictograme luptători, cai, saci cu galbeni, tigri, săbii, scuturi, buzdugane și pocale de aur. Simbolurile din sfera luptei pentru supraviețuire alternează cu cele care sugerează opulența conducătorilor care stau în tribună și privesc luptele din arenă.

Dacă Prințesa se oprește pe rolele 2, 3 și 4, se activează funcția Wild cu multiplicator 2x. La rândul lui, simbolul Gladiator Eroic activează funcția specială Rolă Wild Gladiator Zdrobitor, în timp ce simbolul Wild activează o secvență cu recompensă instantanee. Cel mai important joc special începe atunci când obții pe grilă Erou, Colosseum și Ticălos.

JUMANJI

Dwayne „The Rock” Johnson își folosește fizicul impresionant pentru a face față unei aventuri incredibile în junglă. Primul film Jumanji a fost lansat în 1995, fiind urmat de un remake în 2017. Slotul video are o grilă în formă de romb, pe care apar unele dintre animalele din sălbăticie: lei, crocodili, pelicani, rinoceri.

Pe lângă Wild, mai există un simbol special: Scatter (cutia pe care scrie Jumanji). Trei Scatters declanșează un joc în care dai cu zarul pentru a avansa pe hartă spre recompense speciale. Există mai multe funcții, precum Sticky Vines (simbolurile câștigătoare rămân pe ecran pentru o învârtire suplimentară), Monsoon Wilds (una sau mai multe role devin Wild), Monkey Mayhem (rolele sunt amestecate pentru câștig garantat), Wild Stampede (o turmă de rinoceri traversează grila și lasă în urmă până la 9 Wilds).

RAMBO STALLONE

„Rambo” este unul dintre cele mai cunoscute filme de acțiune. Producătorii nu s-au zgârcit deloc când a venit vorba de recuzită, Sylvester Stallone trăgând milioane de gloanțe în inamicii care apăreau de pe peste tot. Păcăneaua „Rambo Stallone” are trei tipuri de simboluri Wild: simple, cu multiplicator (2x, 3x sau 4x) și explozive. În jocul de bază, când un Wild explodează, toată rola este transformată în rolă Wild simplă. În secvența de rotiri extra, rola Wild are și multiplicator.

Rotirile extra sunt declanșate de minim trei Scatters (cobra în poziție de atac). Cele mai valoroase simboluri din jocul de bază sunt chipul lui Stallone, lada cu muniție, grenada, tolba cu săgeți și maceta.

NARCOS

Serialul „Narcos” este bazat pe povestea reală a lui Pablo Escobar, un traficant nemilos de droguri, care a ajuns să conducă un adevărat imperiu în Columbia. „Regele cocainei” este personaj principal și în slotul produs de NetEnt. Dacă pe grilă se opresc trei pictograme cu el după gratii, începe un joc special cu 3 rotiri extra, care o ia de la capăt de fiecare dată când pe ecran apare o altă pictogramă cu Escobar sau o valiză.

Dacă pe grilă aterizează trei mașini care explodează, intri în secvența de rotiri extra. Oamenii lui Escobar și agenții DEA sunt de o parte și de alta a grilei, trăgând unii în alții. Gloanțele care străbat grila se pot transforma în Walking Wilds, care se deplasează câte o poziție per învârtire, de la dreapta spre stânga.

GAME OF THRONES

„Game of Thrones” este un alt serial foarte popular în toată lumea. Jocul inspirat de el este bazat pe un mecanism Megaways, cu 243 de linii de plată. Simbolurile nu sunt foarte diverse. Pe lângă blazoanele celor patru case care se înfruntă pentru supremație (Baratheon, Lannister, Stark sau Targaryen), pe role se mai opresc J, Q, A și K.

Pictograma cu numele jocului este simbol Wild, iar tronul este Scatter. Trei scatters inițiază o serie de extra rotiri la alegere:

  • 8 runde extra Baratheon cu multiplicator 5x și 3 simboluri casă în stack;
  • 10 runde extra Lannister cu multiplicator 4x și 4 simboluri casă în stack;
  • 14 runde extra Stark cu multiplicator 3x și 5 simboluri casă în stack;
  • 18 runde extra Targaryen cu multiplicator 2x și 6 simboluri casă în stack;

Câștigurile se formează de la cea mai din stânga rolă spre dreapta.

(P)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.