Actualizare:

Polițiștii au lămurit misterul accidentului de Borlești. Mașina primăriei a fost furată de un tânăr beat și fără permis

Știrea inițială: Un accident cu multe semne de întrebare și cu puternic iz penal, s-a produs astăzi în comuna Borlești. Mașina primăriei a fost găsită într-un șanț, însă nu știe nimeni cine a condus-o.

Localnicii spun că se știe, dar susțin că șoferul ar fi fost un pic mai distrat la momentul în care a scăpat volanul din mână, și cum nu este un angajat de rând în primărie, încearcă să iasă basma curată. Așa că după accident, mașina a fost dată furată. Care este varianta corectă, vom afla după ancheta polițiștilor.

Autotutilitara din imaginile de mai sus, aparține primăriei Borlești și era echipată cu un dispozitiv de împăștiere a sării. Sâmbăta, șoferul care conduce de obicei mașinile/utilajele primăriei, este liber. Iar când situația o impune, cum a fost și astăzi din cauza vremii, mașina este folosită de altcineva, pentru împăștierea sării pe drumurile din comună. În această dimineață însă, fiind și temperatura aerului mai scăzută, dar și pe fondul atenției ceva mai diminuate, pare-se că șoferul de ocazie (un hoț sau altcineva) a cam avut ghinion și a parcat autoutilitara în șanț, apoi s-a făcut nevăzut.

La ora redactării știrii, polițiștii făceau cercetări pe acest caz, având în vedere că mașina a fost dată furată. Numai că ”hoțul” e cam greu de prins, pentru că ce să vezi, nu se mai găsesc codurile de acces la înregistrările camerelor de luat vederi. Așa că polițiștii vor avea ceva de furcă cu dosarul, dar până la urmă cu siguranță va fi găsit fugarul, iar dosarul nu va fi mușamalizat, acum, în an electoral, așa cum spun gurile rele că s-a mai întâmplat prin zonă.

Trebuia să plesnească undeva tot ce se întîmplă în primăria asta. Numai manevre peste manevre. Poate să fi fost și furată, există și posibilitatea asta, dar ce pot să spun, este că la primărie își fac toți de cap, de parcă e comuna lor. Eu cred că se știe foarte bine cine merge să dea cu sare când șoferul este liber. Cel mai probabil de asta a fost dată mașina furată și acum nu se mai găsesc codurile de acces la imagini, pentru că s-ar vedea clar cine a plecat cu mașina în dimineața asta și în ce stare era”, spune un angajat al primăriei Borlești, care a dorit să nu-i facem publică identitatea.

Revenim cu informații oficiale după finalizarea cercetărilor.

Ionut CORFU (sursa foto: martor)

4 COMENTARII

  1. Nu e adevărat Domnule jurnalist ,mașina a fost trasa pe dreapta sa schimbe uleiul la sărăriță, sarea consumă mult ulei.
    ADMIN: Ne cerem scuze! N-am știut. Deci, o luaseră pe ulei și sărărița și șoferul dispărut

  2. Pai nu doar sararita este folosita de care și cum vrea si fordul este folosit și zgâriat și tamponat pe toate părțile și golful la fel nu se mai înțelege ce și cum este în comuna asta.Apropo și sprinterul și sararita dacă se poate spune de unde sunt achiziționate.

  3. Eu zic sa vina exul ca le pune la punct pe toate. Cu mașinile știe exul dacă golful este cel primit sau este altul, schimbata caroseria,prietenii știu de ce. Fordul cât a costat ,tot exul ne spune. Acum cine a greșit sa plătească. Cel care a dat declarația angajat la primărie cred ca nu e consilieru primarului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.