În  cursul acestei saptamani, TvmNeamt va realiza primul episod dintr-o serie de interviuri în direct, cu Jănel Iosub, in care acesta va veni cu dezvaluiri zguduitoare despre mai multe aspecte, combinatii, fapte si intamplari de la varful PSD Neamt si al CJ Neamt. (Mai multe detalii, AICI- JĂNEL IOSUB SPUNE TOT. CUTREMUR PE SCENA POLITICĂ DIN NEAMȚ, DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE)

Dupa articolul promo de mai sus, imediat dupa publicare (30 noiembrie ora 22:30), cei care se simt cu musca pe caciula au intrat in panica. Au zbarnait telefoane in miez de noapte si s-au pus la cale planuri de stopare din fașă a seriei de dezvaluiri. Unul dintre cei vizati a fost si Janel Iosub, dar evident si TvmNeamt.

A doua zi dupa publicare, extrem de agitata, administratora pensiunii Beatriz, din Dobreni (cuibusorul de nebunii despre care va vorbi Janel Iosub), a sunat pe semnatarul acestor randuri si a amenintat ca îl va actiona in judecata ”… pentru ca ai scris un articol in care a aparut numele meu si al pensiunii si ai spus ca la pensiune e un «cuib de mafioți». Chiar acum îmi sun avocatul și te voi da în judecată”. Inainte sa ne sune pe noi, administratora a facut acelasi lucru si cu Janel Iosub. L-a sunat si l-a amenintat si pe el cu instanta de judecata, desi omul nici n-a apucat sa deschida gura, si oricum, el va vorbi despre oamenii care participau la petreceri la Beatriz, cum se punea tara la cale acolo si cum se terminau agapele respective. Lucrurile acestea se puteau intampla (si se si intampla) la oricare alt restaurant, hotel sau pensiune. Oare de s-o fi suparat asa de rau administratora pensiunii Beatriz? Poate ne vom da seama dupa dezvaluirile lui Janel Iosub.

Nu stim unde a citit doamna, ”cuib de mafioti”, poate este vorba doar despre o tradare a subconstientului, sau poate nici n-a citit articolul si a actionat bazandu-se strict pe instructiunile primite prin telefon, adica sa ne sune si sa ne ameninte cu tribunalul, poate asa se va reusi obtinerea tacerii noastre si/sau a lui Janel Iosub.

Paragraful scris in articolul promo TvmNeamt, la care face referire administratora pensiunii, suna asa:  ”Jănel Iosub va vorbi si despre petreceri de pomina la pensiunea Beatriz din comuna Dobreni, la care participă crema PSD Neamt (parlamentari, consilieri judeteni si locali, inclusiv femei), de unde protagonistii plecau/pleacă la volanul masinilor desi erau beți criță, iar altii ramaneau peste noapte, dar numai peretii camerelor pot povesti despre peripetiile de acolo, daca ar avea gură sa vorbeasca. Pensiunea Beatriz este administrata de Apintiloaie Marcica, fosta contabila (pensionara) la primaria Dobreni si PSD-ista convinsa. Pensiunea este cunoscuta ca un veritabil cuib de taina al activistilor de vârf ai PSD Neamt, asa explicandu-se si faptul ca pensiunea rezista pe piață, desi nu se ingramadeste nimeni sa o viziteze.”

Cam mare panica iscata, desi nu exista nici macar un singur cuvant denigrator la adresa pensiunii Beatriz. Vom reveni.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.