Actualizare stire- 14 octombrie: Minorul de 16 ani, dispărut la data de 11 octombrie a.c., a revenit în Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă din Tîrgu Neamț.

La data de 13 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Tîrgu Neamț au fost informați cu privire la faptul că minorul de 16 de ani, dispărut la data de 11 octombrie a.c., a revenit în Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă din Tîrgu Neamț, unde acesta este instituţionalizat.

Din primele verificări a reieșit că, pe perioada dispariției, minorul s-a aflat pe raza localității Tarcău și nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Acesta a fost încredințat reprezentanților Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă.

Stirea initiala: Poliţiştii din cadrul Poliției orașului Tîrgu Neamț caută un minor de 16 ani, care a părăsit voluntar Centrul de Educație Incluzivă din Tîrgu Neamț și nu a mai revenit.

La data de 11 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Tîrgu Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că minorul PODGORSKI MARIAN, de 16 ani, a părăsit voluntar la data de 11 octombrie a.c., Centrul de Educație Incluzivă din Tîrgu Neamț, unde acesta era instituţionalizat și nu a revenit.

Semnalmente: înălţime – 1,75 m, greutate – 80 de kilograme, ochi căprui, păr șaten.

La momentul dispariţiei, acesta era îmbrăcat cu un hanorac negru cu puncte albe, tricou de culoare roșie, pantaloni de culoare negru, fiind încălţat cu adidaşi bleumarin.

Au fost efectuate verificări pe raza orașului și în localitățile limitrofe, în vederea depistării acestuia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

sursa: IPJ Neamt

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.