Actualizare stire, ora 02:30:  VEZI- Crima in focarul de violenta despre care stia si IPJ Neamt

Actualizare stire, ora 01:00: Agresorul a fost prins si este in drum spre Politia Municipiului Roman. Deocamdata nu avem detalii despre imprejurarile in care a fost capturat.

Actualizare stire: Potrivit unor informatii de ultima ora obtinute pe surse, este vorba despre trei persoane injunghiate, dintre care una a decedat. Agresiunea s-a petrecut pe str. Fabricii din Roman. Autorul este inca in libertate. El a fost identificat si este cautat. Potrivit acelorasi surse, situatia din curtea Spitalului Roman este sub control. Au fost momente de tensiune cand rudele au aflat ca una dintre victime a decedat, insa nu s-au inregistrat acte de violenta.

Mascatii au fost chemati in sprijinul politistilor pentru a-l gasi pe agresor. Acesta a fugit dupa ce i-a injunghiat pe cei trei si este cautat.

Stirea initiala: Este scandal la spitalul din Roman. Doi tigani au fost injunghiati in aceasta seara (27 august), iar unul dintre ei a murit la UPU Roman.

Cei doi au fost injunghiati in timpul unui scandal intre tigani. Potrivit unor surse din spitalul Roman, barbatii au ajuns la UPU cu rani grave iar una dintre victime a decedat la spital. Cea de a doua victima a fost transferata la un spital din Iasi.

Mai multi etnici tigani s-au adunat in curtea unitatii medicale din Roman, iar in jurul orei 11:30 a fost solicitata interventia mascatilor. Deocamdata nu se stie daca mascatii au fost trimisi pentru ca tiganii fac scandal sau pentru a preveni eventualele stari conflictuale, insa din informatiile noastre niciun cadru medical nu a fost agresat pana acum. Revenim.

Stire in curs de actualizare.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.